2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Policija izmeklē vairākus zādzību gadījumus Jēkabpilī

Policija izmeklē vairākus zādzību gadījumus Jēkabpilī

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste (Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos) Rūta Strautniece:

2023. gada 17. jūlijā 8.00 Jēkabpilī kāds 1993. gadā dzimis vīrietis konstatējis, ka no viņam piederošās automašīnas ”Volkswagen”, kura bija aizslēgta, ir nozagts maksa r dokumentiem un naudu 600 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

2023. gada 17. jūlijā neilgi pēc pulksten 12.00 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāda 1975. gadā dzimusi sieviete konstatējusi zādzību viņai piederošajā saimniecības ēkā. Sieviete konstatējusi, ka ir uzlauzta saimniecības ēkas durvju piekaramā atslēga un nozagti vairāki darba instrumenti. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

2023. gada 19. jūlijā īsi pēc pulksten 9.30 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāda 1968. gadā dzimusi sieviete konstatējusi, ka ir uzlauztas durvis viņai piederošajai dārza mājiņai un no tās ir nozagti dažādi darba instrumenti un gumijas laiva. Zādzības rezultātā nodarīti zaudējumi gandrīz 500 eiro vērtībā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru