2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Kūku pagastā notikusi mikroautobusa un kravas auto sadursme

Kūku pagastā notikusi mikroautobusa un kravas auto sadursme

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Rūta Stratniece informē, ka otrdien, 19. jūnijā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirknī tika saņemta informācija par ceļu satiksmes negadījumu Jēkabpils novadā, Kūku pagastā. 

Pēc Valsts policijas rīcībā esošās informācijas kāds 1981. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Opel”, neievēroja drošu distanci un sadūrās ar pretim braucošo automašīnu “Volkswagen”, kuru vadīja 2003. gadā dzimis jaunietis. Ceļu satiksmes negadījumā iesaistītās personas nav cietušas. Par šo notikumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Satiksmes negadījuma vietā strādāja arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Tā sniegtā informācija liecina, ka otrdien plkst. 16.10 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jēkabpils novada Krustpils pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums – mikroautobusa un kravas automašīnas sadursme. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, ugunsdzēsēji glābēji vienu cietušo atbrīvoja no automašīnas, savukārt otrs cilvēks bija izkļuvis saviem spēkiem. Abi tika nodoti NMPD mediķiem. Tika atvienotas akumulatora klemmes, sakārtota ceļa braucamā daļa un plkst. 17.05 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Komentāri (0-2/2)

  • ausis
    22.06.2023 00:03
    Kad beidzot nocels no trases tos morāli apdalītos motociklistus, kas šajā karstajā laikā bezjēgā braukā pa pilsētu traucējot nakts mieru. viens kursē kā autobuss gandrīz pēc saraksta katru vakaru. Bezjēdzīga tā mūsu likuma kalpu devīze - mūsu darbs jūsu drošībai.
  • vai ne?
    21.06.2023 15:47
    Vajag rakstīt konkrēti , uz kura ceļa. Katram ceļam ir taču numurs.

Atstājiet komentāru