2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī aiztur dzērājšoferi par 500 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem

Jēkabpilī aiztur dzērājšoferi par 500 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem

Kā liecina sākotnējā informācija, 18. novembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „BMW 118” pa Zvanītāju ielu un neizvēlējās neizvēlējās drošu un ceļa segumam un meteoroloģiskajiem laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca žogam, to bojājot. Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 25 eiro.

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. novembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Polo” pa Viestura ielu, būdams 2,65 promiļu reibumā. Lai netiktu piemērots sods par izdarītu administratīvo pārkāpumu, autovadītājs policijas darbiniekam piedāvāja samaksāt 500 eiro. Policijā par transportlīdzekļa vadīšanu, esot alkohola reibumā, sākts administratīvā pārkāpuma process, savukārt par kukuļdošanu – kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. novembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Peugeot Partner” pa Bebru ielu un neizpildīja ceļazīmes „Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu „Volkswagen Passat”, kas brauca pa galveno ceļu. Tāpat pārbaudes laikā likumsargi konstatēja, ka vīrietim nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļu vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un piemēroti naudas sodi attiecīgi 15 un 280 eiro.

Atstājiet komentāru