2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī aiztur autovadītāju, kurš sēdies pie stūres 2,35 promiļu reibumā

Jēkabpilī aiztur autovadītāju, kurš sēdies pie stūres 2,35 promiļu reibumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 8 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 8 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 4 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 12. septembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Audi 80” pa Madonas ielu, būdams alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 10. septembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Passat” pa Neretas ielu un netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca apgaismojuma stabam, to bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.
 
Kā liecina sākotnējā informācija, 10. septembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Saab 9-3” pa Vecpilsētas laukumu, būdams 2,35 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots aizliegums izmantot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības.

Atstājiet komentāru