2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Viesītē no ekskavatora noskrūvē iekārtu 10 000 eiro vērtībā, Jēkabpilī satiksmes negadījumā cieš velosipēdiste

Viesītē no ekskavatora noskrūvē iekārtu 10 000 eiro vērtībā, Jēkabpilī satiksmes negadījumā cieš velosipēdiste

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 14 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 17 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 11 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process un viens kriminālprocess. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 2. septembrī Jēkabpilī sieviete vadīja automašīnu „Mini Cooper” pa Rīgas ielu un uzbrauca velosipēda vadītājai, kura negadījumā guva traumas un tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 2. septembrī Viesītē vīrietis vadīja automašīnu pa Pavasara ielu un nedeva ceļu automašīnai „Fiat Punto”, kā rezultātā notika sadursme. Atbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem vienādas nozīmes ceļu krustojumā transportlīdzekļa vadītājam jādod ceļš tā transportlīdzekļa vadītājam, kas tuvojas no labās puses. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 2. septembrī Jēkabpilī automašīnai „Ford Galaxy”, kas bija novietota stāvēšanai Jūlija ielā, tika pārgrieztas trīs riepas. Nodarīts materiālais zaudējums 180 eiro. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 2. septembrī Jēkabpils novada Viesītes pagastā no ekskavatora tika nomontēta un nozagta kniebējgalva „TMK 300 Turbo”. Nodarīts materiālais zaudējums aptuveni 10 000 eiro apmērā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 3. septembrī Viesītē 2002. gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu „BMW 320d” pa Raiņa ielu un neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās apgaismes laternas stabā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. septembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Volvo S60” pa Brīvības ielu, būdams 3,16 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 5. septembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „BMW 525”, būdams 1,09 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru