2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Viesītē pret 17 gadīgu jaunieti, kurš vadot motociklu bez tiesībām, izraisa avāriju, sākti četri administratīvo pārkāpumu procesi

Viesītē pret 17 gadīgu jaunieti, kurš vadot motociklu bez tiesībām, izraisa avāriju, sākti četri administratīvo pārkāpumu procesi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 11 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 20 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 14 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 26. augustā Viesītē 17 gadīgs jaunietis vadīja motociklu „Lifan”, iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar automašīnu „Volkswagen Polo”. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka motocikls nav reģistrēts likumā noteiktajā kārtībā, par to nav izdarīta tā īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana, kā arī jaunietim nav likumā noteiktajā kārtībā iegūtas transportlīdzekļu vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākti četri administratīvo pārkāpumu procesi. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. augustā Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Audi A3” pa Neretas ielu, būdams 1,04 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. augustā Jēkabpils novada Zasas pagastā no garāžas nozagtas divas slīpmašīnas, domkrats, prožektors, kompresors un citas mantas kopsummā par 1025 eiro. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. augustā Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „BMW 523” un Neretas un Bebru ielas krustojumā neievēroja ceļazīmes „Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu „Toyota Yaris Verso”. Negadījumā traumas guva abu transportlīdzekļu pasažieres, kuras tika nogādātas ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 28. augustā Jēkabpils novada Vīpes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Toyota Avensis”, būdams 2,74 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 97 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 76 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 45 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 2 personas. Reģistrētas 2 velosipēdu zādzības.

Atstājiet komentāru