2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpiliete sociālajā vietnē dalās ar ziņu, ka Auseklīša ielā vīrietis ar nazi uzbruka sievietei (PAPILDINĀTS)

Jēkabpiliete sociālajā vietnē dalās ar ziņu, ka Auseklīša ielā vīrietis ar nazi uzbruka sievietei (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar policijas sniegto informāciju)

Jēkabpiliete Žanna sociālajā vietnē Facebook publicējusi ziņu par biedējošu notikumu Jēkabpilī, Auseklīša ielā piektdienas vakarā.

Viņa raksta (redakcijas tulkojums no krievu valodas): “Vakar, (22.07.) kā man tas ierasts, iekūlos piedzīvojumā, kas bija tik biedējošs, ka nav vēlmes pat ironizēt par notikušo. Laikā no pulksten 22.00 līdz 23.00 Auseklīša ielā notika uzbrukums sievietei. Vīrietis, draudot ar nazi, pieprasīja sievietei mīlestību. Draudēja viņai sagriezt seju. Uz manu jautājumu: "Kas te notiek? ", viņš man atbildēja ar rupjību, norādot, ka tā ir viņa sieva. Šāda atbilde man nebija arguments likties ne zinis. Es nelikos mierā un vīrietis aizgāja prom. Izrādījās, ka sievietei ir stipri sagriezta ar nazi roka, acīmredzot viņa satvēra nazi, cenšoties aizsargāt seju. Es izsaucu policiju un ātro palīdzību. Policijai izstāstīju visu ko redzēju un mediķiem palūdzu sniegt palīdzību sievietei nosaitējot roku un iedodot kādu nomierinošu līdzekli. Pēc tam devos prom. Nezinu vai policijai izdevās aizturēt uzbrucēju. Par šo šausminošo atgadījumu rakstu, lai brīdinātu meitenes un sievietes. Lūdzu esiet uzmanīgas, sargājiet sevi, neejiet vēlu vakaros vienas ārpus mājām, jo mēs nevaram zināt, kurā brīdī kādam apreibušam, agresīvam uzbrucējam, kas var ienākt prātā! Sargāsim sevi!”

Radio1.lv sazinājās ar Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāvi Aigu Jansoni un lūdza komentēt šo situāciju.

Viņa informēja, ka par notikušo uzbrukumu ir ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību. Aculiecinieces norādīto informāciju par to, ka vīrietis pieprasījis intīmas attiecības, Aiga Jansone neapstiprināja, norādot, ka patlaban notiek izmeklēšana un tās ietvaros tikšot noskaidrots, kāds bija vīrieša motīvs uzbrukt sievietei. Aiga Jansone arī apstiprināja, ka uzbrucēju policija pagaidām nav notvērusi un viņa personība nav identificēta, turpinoties izmeklēšana.

Komentāri (0-4/4)

  • ES
    27.07.2022 19:05
    Es dzirdēju pie autoostas atejas, ka piecas sievietes sagrieztas.
  • lat val
    26.07.2022 07:51
    Vnk-Auseklīša ielā vīrietis ar nazi uzbruka sievietei.
  • ES
    25.07.2022 22:54
    Es saprotu, rīt 26.jūlījā būs preses konference, kurā tiks paskaidrots, cik policijas patruļas atrodas pēc pl.22.00 Jēkabpils ielās uz kājām un kāpēc par notikušo tika slēpts.
    Tādā sādžā, kā Jēkabpils, noziedzniekam bija jābūt aiz redelēm jau pēc 3( trīs) stundām. Šeit jau saskatāma Tiesībsargājošo iestāžu nolaidība. Par noziegumu jāinformē sabiedrība no zoc. tīkliem. Kurā krievijas padibenē jūs dzīvojiet? Eiropas attīstītā valsts.
  • Mamma Zuze
    25.07.2022 17:16
    Modernais laikmets. Sievieti neviens nesargā. Nu tad pašas sargājas kā var. Šad un tad arī nazis noder. Ja nu gadījumā kas.

Atstājiet komentāru