2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī policija sākusi kriminālprocesu pret autovadītāju, kas pie stūres sēdusies bez tiesībām un, iespējams, narkotiku reibumā

Jēkabpilī policija sākusi kriminālprocesu pret autovadītāju, kas pie stūres sēdusies bez tiesībām un, iespējams, narkotiku reibumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 16 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 10 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 5 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 2. jūnijā Jēkabpilī, Zīlānu ielā, sieviete vadīja automašīnu „Peugeot 107” bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām, kā arī pārbaudes laikā likumsargiem radās pamatotas aizdomas, ka sieviete pie automašīnas stūres, iespējams, ir sēdusies narkotisko vielu iespaidā, tāpēc viņa tika nogādāta ārstniecības iestādē ekspertīzes veikšanai. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 2. jūnijā Jēkabpilī, Vienības ielā, tika nozagts melns skrejritenis. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 91 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 68 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 25 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 15 ceļu satiksmes negadījumi, kur 3 gadījumos cietušas 3 personas.

Atstājiet komentāru