2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī policija piemērojusi 280 eiro sodu vīrietim, kas sēdies pie auto stūres bez tiesībām

Jēkabpilī policija piemērojusi 280 eiro sodu vīrietim, kas sēdies pie auto stūres bez tiesībām

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 4 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 9. maijā Jēkabpils novada Krustpils pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz 290GD” sastāvā ar piekabi, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, neņēma vērā ceļa segumu un sliktu redzamību braukšanas virzienā, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 9. maijā Jēkabpils novada Variešu pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6”, būdams 0,59 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 9. maijā Jēkabpilī, Zīlānu ielā, vīrietis vadīja transportlīdzekli „Mercedes-Benz Sprinter 316” bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 280 eiro. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 141 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 65 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 19 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām. Reģistrētas 2 zādzības no mājokļa un 2 velosipēda zādzības.

Atstājiet komentāru