2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Sēlpils pagastā satiksmes negadījumā cietuši divi autovadītāji

Sēlpils pagastā satiksmes negadījumā cietuši divi autovadītāji

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 14 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 17 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 9 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. oktobrī Jēkabpils novada Sēlpils pagastā uz ceļa Aizkraukle – Jēkabpils 28. kilometrā notika automašīnu „Nissan X Trail” un „Volvo S60” sadursme. Negadījumā traumas guva abu automašīnu vadītāji, kuri tika nogādāti ārsniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Jau ziņots, ka VUGD informācija liecina, ka aizvadītajās diennaktīs ugunsdzēsēji glābēji Zemgalē piedalījās vairāku ceļu satiksmes negadījumu seku likvidēšanas darbos. Piektdien pēcpusdienā Jēkabpils novadā uz autoceļa Aizkraukle – Jēkabpils pēc ceļu satiksmes negadījuma ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnu akumulatora klemmes un sakārtoja brauktuvi.

Kā liecina sākotnējā informācija, no 8. līdz 9. oktobrim Jēkabpils novada Kalna pagastā tika nozagts pelēks elektriskā gana akumulators „Varta” 70 eiro vērtībā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Kā liecina sākotnējā informācija, no 9. līdz 10. oktobrim Jēkabpilī, Ziemeļu ielā, vīrietis nozaudēja maku, kurā iekšā bija bankas karte un personu apliecinoši dokumenti. Vēlāk tika konstatēts, ka līdz šim nenoskaidrota persona ir izmantojusi vīrieša bankas karti, iepērkoties par 19,15 eiro. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 9. oktobrī Jēkabpilī, Ķieģeļu ielā, kāds vīrietis sabojāja automašīnas „Kia Sorento” labās puses priekšējo durvju rokturi. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 92 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 98 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 54 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess un divi administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 15 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Atstājiet komentāru