2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Salas pagastā automašīnai saskrienoties ar alni cietuši divi cilvēki

Salas pagastā automašīnai saskrienoties ar alni cietuši divi cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 28 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietušas 2 personas, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. jūlijā Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis, vadot automašīnu „Volkswagen”, uzbrauca alnim. Negadījumā transportlīdzekļa vadītājs un pasažiere guva traumas un tika nogādāti ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.  

 VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste informē, ka naktī Jēkabpils novada Salas pagastā pēc ceļu satiksmes negadījuma ar absorbenta palīdzību ugunsdzēsēji glābēji savāca uz ceļa braucamās daļas izlijušus šķidrumus un sakārtoja brauktuvi. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 106 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 86 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 45 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietušas 2 personas.

Atstājiet komentāru