2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpils policija ierosina kriminālprocesus - pret dzērājšoferi un par zādzību Saukā

Jēkabpils policija ierosina kriminālprocesus - pret dzērājšoferi un par zādzību Saukā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 33 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, Radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 17 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. martā Jēkabpilī, Ķieģeļu ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,48 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietim nav likuma noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. martā Viesītes novada Saukas pagastā tika konstatēts, ka no šķūņa ir nozagti 2 elektromotori, ventilators un 35 metri kabeļu. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru