2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī traumas gūst velosipēdista notriekts gājējs un BMW vadītājs izraisa piecu automašīnu sadursmi

Jēkabpilī traumas gūst velosipēdista notriekts gājējs un BMW vadītājs izraisa piecu automašīnu sadursmi

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 20 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portāla radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 10 administratīvā pārkāpuma lēmumi. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā uzsākts viens kriminālprocess un 2 administratīvā pārkāpuma procesi.  Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 2 personas.  

8. novembrī Jēkabpilī, Rīgas ielā, sieviete, vadot velosipēdu, uzbrauca gājējam, kurš negadījumā guva traumas. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process. 

8. novembrī Jēkabpilī, Nameja ielā, vīrietis, vadot automašīnu „BMW 325”, izraisīja sadursmi ar 5 automašīnām - „Volvo S80”, „Peugeot 607”, „Audi A6”, „Toyota Avensis” un „Škoda Kamiq” – un pēc tam uzbrauca žogam. Automašīnas „BMW 325” vadītājs guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

8. novembrī Jēkabpils novada Zasas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz”, būdamas alkohola reibumā  (0,82 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess. 

8. novembrī Jēkabpilī, Vienības ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Sharan”, būdamas alkohola reibumā  (1,38 promiles). Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru