2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Salas un Krustpils novadā  aizturēti dzērājšoferi

Salas un Krustpils novadā aizturēti dzērājšoferi

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā viens par automašīnas un viens par velosipēda vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, portāla Radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

7. septembrī Jēkabpilī, Neretas ielā, vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā (1,75 promiles). Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

7. septembrī Salas novada Salas pagastā vīrietis, vadot automašīnu „Seat Alhambra”, uzbrauca šķērslim un pēc ceļu satiksmes negadījuma lietoja alkoholiskos dzērienus pirms pārbaudes, kas nosaka alkohola koncentrāciju izelpā vai asinīs. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

7. septembrī Krustpils novada Kūku pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Mazda 626”, būdams alkohola reibumā (1,77 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess. 

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru