2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils policijas iecirkņa Lieldienu brīvdienu statistika:  nozagti deviņi kabeļu aku vāki,  ielaužas privātmājā un  brauc dzērumā

Jēkabpils policijas iecirkņa Lieldienu brīvdienu statistika: nozagti deviņi kabeļu aku vāki, ielaužas privātmājā un brauc dzērumā

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 16 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 15 administratīvā pārkāpuma protokoli, tajā skaitā divi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.  

9. aprīlī Jēkabpilī, Varoņu ielā, tika nozagti deviņi kabeļu aku vāki (meklēšanā). Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

9. aprīlī Krustpils novada Atašienes pagastā vīrietis, vadot automašīnu „Audi A6 Avant”, sadūrās ar meža zvēru (alni). Ceļu satiksmes negadījumā automašīnas vadītājs un divi pasažieri guva traumas un tika nogādāti ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sastādīts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

10. aprīlī Jēkabpilī, Ķieģeļu ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Opel Astra”, būdams alkohola reibumā (2,456 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadītāja tiesībām. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

11. aprīlī Jēkabpilī, Vienības ielā, vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā (1,600 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadītāja tiesībām. Policijā par notikušo sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

11. aprīlī Aknīstes novada Asares pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi 80”, būdams alkohola reibumā (2,493 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadītāja tiesībām. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

12. aprīlī Jēkabpilī, Madonas ielā, izsitot logu, iekļūts privātmājā, no kuras nozagtas dažādas mantas – trauki, galda piederumi (meklēšanā). Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

 13. aprīlī Jēkabpilī, Jāņa Akuratera ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi 80”, būdams alkohola reibumā (1,775 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadītāja tiesībām. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru