2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī uz gājēju pārejas notriec sievieti, aiztur autobraucēju cienījamā vecumā alkohola reibumā un noķer zagli

Jēkabpilī uz gājēju pārejas notriec sievieti, aiztur autobraucēju cienījamā vecumā alkohola reibumā un noķer zagli

Pirmdienas, 13.janvāra vakarā ap pulksten sešiem 1947.gadā dzimusi gājēja notriekta uz gājēju pārejas Viestura ielas un Draudzības alejas krustojumā Jēkabpilī. Negadījumu izraisījusi 1972.gadā dzimusi sieviete, braucot ar automašīnu “Seat Alhambra”. Gājēja no mediķu palīdzības atteikusies. Par satiksmes negadījumu policija sastādījusi administratīvo pārkāpumu protokolu, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā.

Savukārt Ābeļu pagastā autoceļa Jēkabpils-Dignāja-Ilūkste 8.kilometrā aizturēta 1950.gadā dzimusi sieviete, kas pie automašīnas LADA stūres bija sēdusies 2,18 promiļu reibumā. Par šo pārkāpumu sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols.

Jēkabpils policijas iecirkņa darbinieki Salas pagastā autoceļa Jēkabpils-Lietuvas robeža 8.kilometrā aizturējuši 1966.gadā dzimušu vīrieti, kurš brauca ar velosipēdu 1,48 promiļu reibumā. Par šo pārkāpumu sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols.

Otrdien no rīta ap pulksten astoņiem Jēkabpilī, Rīgas ielā saskrējušās divas automašīnas – “Škoda praktik” un VW CADDY, cilvēki nav cietuši. Autovadītāji sastādījuši saskaņoto paziņojumu.

Policijai ziņots par kādu 1970.gadā dzimušu vīrieti, kurš no veikala Jēkabpilī, Rīgas ielā iznesis preci par to nesamaksājot. Zaglis noķerts, nozagtā prece atņemta un atgriezta veikalā.

Kārtējo reizi Jēkabpils policija aizturējusi 1970.gadā dzimušu vīrieti, kurš Brīvības ielā, kādā ēkā dzīvojis bez derīgas pases un deklarētas dzīvesvietas.

Jēkabpils policijas iecirkņa darbiniekiem ziņots, ka kādas daudzdzīvokļu mājas dzīvoklī Viesītes ielā vēlu naktī trokšņo kaimiņi un neļauj gulēt. Informācija tika nodota pašvaldības policijai, kas izbrauca uz notikuma vietu, skaidrot apstākļus.

Tāpat arī Jēkabpils policijas darbiniekus palīgā saukuši mediķi, kuriem bija problēmas sniegt palīdzību agresīvam pacientam Ābeļu pagasta Brodos, Aldaunas ielā.

Atstājiet komentāru