2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Ziemassvētkos zem eglītes vai svētkos dāvanu maisā – ikvienam bērnam savu noslēpumu mājiņu

Ziemassvētkos zem eglītes vai svētkos dāvanu maisā – ikvienam bērnam savu noslēpumu mājiņu

  • 27 novembris 2019 --

Ziemassvētkos, bērna dzimšanas vai vārda dienā vecāki dodas uz veikalu un meklē rotaļlietas, ar ko iepriecināt, izglītot vai apmierināt atvases vēlmes. Bieži vien dzirdēts viedoklis – rotaļlietu daudz, bet nav ko izvēlēties un uzdāvināt, jo maz ir inovatīvu, atraktīvu un interesantu rotaļļietu, tādu, kuras bērns pēc neilga laika nenomet kaktā, zaudējot par tām interesi.

Piedāvājums, kas varētu ieinteresēt vecākus un ilgstoši noturēt bērna uzmanību, attīstot viņa fantāziju, nupat kā tapis Jēkabpilī. Mēs piedāvājam saliekamas rotaļu mājas, kuru dizains ir vecāku un bērna ziņā.

Rotaļu mājas ir izgatavotas no videi draudzīga šķiedrvielu materiāla un sastāv no sešām daļām, kuras vecāki kopā ar bērniem var samontēt, radot mazulim savu telpu iztēlei, noslēpumu glabāšanai un rotaļām.

Šāda mājiņa ir izturīga, viegla,
to var viegli salikt, izjaukt, pārnēsāt un glabāt.

Mājiņa būs privāts stūrītis bērnam, kur spēlēties vai paslēpties un kādu brīdi pavadīt savā nodabā. Mājiņu var izkrāsot, aplīmēt ar aplikāciju un uzlīmēm. Var iekārtot to pēc individuālas bērna gaumes un iztēles!
 
Rotaļu māja ir iespēja vecākiem
darboties kopā ar bērnu, tās ir neierobežotas iespējas bērna kreativitātei.

Mūsu  izgatavotās mājiņas ir bez uzlīmēm un tādas iegāde maksā 79,90 eiro. Savukārt iegādājoties mājiņu ir iespēja izvēlēties dažādas uzlīmes ar pasaku tēliem vai pasūtīt ar tādu motīvu, kāds bērnam ir vissaistošākais. Mājiņas cena ar uzlīmēm tiek precizēta pēc pasūtījuma.  Rotaļu nama izmēri: augstums - 110 centimetri, garums - 80 centimetri un platums - 90 centimetri.

Spēlēšanās ir bērnu pasaule un tā noteikti nav velta laika izniekošana, bet gan labākais veids, kā bērnam augt un attīstīties! Rotaļu nams ir viena no iespējām bērnam radoši izpausties, veidojot savu pasauli. Tā varētu būt lieliska dāvana Jūsu bērnam Ziemassvētkos!

Rotaļu mājas var pasūtīt mūsu mājaslapā https://majahouse.eu/ tiešsaitē, zvanot pa tālruni - +371 28600242 vai rakstot uz epastu – majahouse.eu@gmail.com.