2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Gada gaidītākā akcija "Atpakaļ pilsētā" “Figura line” studijās ir klāt!

Gada gaidītākā akcija "Atpakaļ pilsētā" “Figura line” studijās ir klāt!

14., 15. un 16. septembrī nodarbības tikai par 5 € (parasti – 18 €)! Akcijas piedāvājums gan esošajiem, gan jaunajiem klientiem – piesakies laicīgi – vietu skaits ierobežots!

Studijas vadītāja Anete Kalniņa stāsta, ka “Figura line” zīmols ir radīts tepat Latvijā, iepriecinot sievietes ar limfodrenāžas masāžām vairāk kā 35 studijās visā pasaulē. Arī masāžas aparāti ir ražoti Latvijā un pielāgoti klientu ērtībai, lai vingrot būtu patīkami un efektīvi.

Viņa skaidro, ka klients, ierodoties uz nodarbībām, kopā ar speciālistu nosaka savu mērķi – veselības stāvokļa un pašsajūtas uzlabošana, apkārtmēru un svara zaudēšana, celulīta likvidēšana u.c. Atbilstoši mērķim tiek ieteikts nodarbības papildināt ar fitnesa elementiem vai uztura programmu.

Katram klientam šeit nosaka individuālo programmu. Savukārt rezultātus tie uzzina ar "Tanita" svariem, ar kuriem iespējams sekot līdzi ne tikai svaram, bet arī noskaidrot savu muskuļu masu, kopējo tauku un iekšējo tauku daudzumu, ķermeņa masas indeksu, bioloģisko vecumu un ūdens daudzumu organismā. Visi šie rādītāji palīdz sekot līdzi, vai pārmaiņas notiek vēlamajā virzienā un vai klients ievēro norādījumus. Papildus šiem novērojumiem katrs klients tiek mērīts, sekojot līdzi apkartmēru izmaiņām vēdera augšdaļā un apakšdaļā, gurnos, augšstilbos un rokās. Apmeklējot nodarbības trīs reizes nedeļā, mēneša laikā iespējams zaudēt veselu izmēru, nemainot uztura paradumus. Šeit pats svarīgākais ir nodarbību regularitāte un pietiekošs izdzertā ūdens daudzums.

Akcijas "Atpakaļ pilsētā" ietvaros īpašs piedāvajums visiem klientiem – 12 reižu abonementu iespējams iegādāties par deviņu reižu cenu – tiki par 126 €. Piedāvājums spēkā no 14. līdz 30. septembrim.

Studijas speciālisti uzsver, ka masāžas laikā limfas plūsmas ātrums desmitkāršojas. Masāža refleksīvi iedarbojas uz visu limfas sistēmu, uzlabo tās tonusu un vazomotoro funkciju, mazina limfas sastāvēšanos audos, audu pietūkumu un uzlabo vielmaiņu. Pēc masāžas uzlabojas gāzu, minerālsāļu izdalīšanās no organisma. Sievietes atzīmē enerģijas pieplūdumu, mierīgāk un labāk guļ, pieaug darba efektivitāte. Iespējams mierīgāk reaģēt uz stresu raisošām situācijām un vairāk atslābināties.

Šī gada pavasarī Jēkabpils studijā noritēja konkurss, kura laikā klienti sacentās par zaudētajiem centimietriem. Dalībnieču rezultāti bija satriecoši! Nepilnu divu mēnešu laikā pirmās vietas ieguvēja kopā zaudēja 45 cm no četriem apkārtmēru rādījumiem, kas ir – 11,25 cm no viena mērījuma (2. vieta – 39 cm un 3. vieta – 34 cm).

Anete Kalniņa stāsta par jaunumiem: "Tieši klientu sasniegumi virza mūs uz priekšu, un augusta beigās Jēkabpils studija svinēja pārcelšanos uz vēl jaukākām un plašākām telpām, lai varētu klientiem sniegt ietīšanas procedūras un kvalitatīvāk izpildīt nodarbības ar fitnesa elementiem!”

Tagad “Figura line” studija atrodas Jēkabpilī, Akmeņu ielā 9. Uz nodarbībam iespejams pieteikties darbadienās no pl. 10.00 līdz pl. 20.00 un sestdienās no pl. 10.00 līdz pl. 14.00. Tālrunis uzziņām: 25 66 29 89

Komentāri (0-1/1)

  • Liene
    02.07.2018 18:33
    Interesanti.

Atstājiet komentāru