2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Interneta veikali un izsoles. Vai Tu iepērcies gudri?

Interneta veikali un izsoles. Vai Tu iepērcies gudri?

Šogad aprit tieši 20 gadi kopš pasaule iepazinās ar interneta izsoļu un pārdošanas vietnēm. Šajā laikā plašākā sabiedrība ir apradusi ar domu, ka ne nauda, ne preces, kas par to tiek nopirktas, nav redzamas līdz tās, droši iepakotas un bieži pārceļojušas pāri puspasaulei, nonāk uz mūsu mājokļa sliekšņa.

 

Tas pats tirgus laukums, tikai daudz vairāk cilvēku

 

Iepirkšanās process ir ievērojami mainījies vienlaicīgi kļūstot kā ērtāks, tā arī sarežģītāks. Tomēr tā centrālā ass - senā tirgus laukuma “spēle” starp pārdevēju un pircēju - ir saglabājusies. Un šajā spēlē arī 21.gadsimtā “uzvar” gudrākais - tas, kurš zina, kur meklēt īsto informāciju un ierodas sagatavojies!

 

Priekšrocības iepērkoties internetā

 

Interneta veikali nenoliedzami sniedz priekšrocības šajā iepirkšanās spēlē - mēs visi vēlamies atrast labāko iespējamo darījumu un būt gandarīti par pirkumu! Tāpēc šodien katrs pircējs ar pieeju internetam var veikt savu personīgo tirgus izpēti:

 

  • Atrast labāko piedāvājumu, kad apmeklēti dažādi interneta veikali un apskatītas vietnes, kas paredzētas cenu salīdzināšanai;

  • Aizmirst par robežām un ierobežojumiem - pasūtīt preces no jebkuras vietas pasaulē netkarīgi no savas dzīvesvietas;

  • Veltīt gandrīz neierobežotu laiku izvēles veikšanai - interneta veikali ir atvērti 24 stundas diennaktī un Tu kā pircējs esi noteicējs.

 

Ieteikumi gudriem pirkumiem no 1a.lv

 

Virtuālajā tirgus laukumā cilvēki reti redz viens otra seju vai sarunājās personiski. Bet interneta veikals 1a.lv jau vairāk kā 13 gadus ir līderis starp interneta veikaliem, pie kura pēc nākamā pirkuma atgriežas vairāk kā 98% klientu. Veikala labā slava un klientu serviss ir noteicošais tā pastāvēšanā, tāpēc 1a.lv atgādina:

 

  • Parūpējies par savu datu drošību - iepērcies tikai no sava vai cita droša datora ar drošu interneta pieslēgumu;

  • Pirms iepērcies, nosaki izmaksu limitu, kuru nepārkāpt. Tas Tevi atturēs no pārmērīgas tērēšanās, vai ļaus izvērtēt veikala līzinga piedāvājumu.

  • Pārbaudi preces pilnās izmaksas - vai jāaprēķina piegādes izmaksas, varbūt iespējamas kādas atlaides un akcijas?

  • Izvēlies labāko! Kārtīgi izpēti preci interneta veikalā, salīdzini specifikāciju un klientu atsauksmes.

 

Tavs uzticamais tirgotājs - interneta veikals www.1a.lv!

 

Tās pašas dienas piegāde, 100% preču garantija un naudas atmaksa 14 dienu laikā, kā arī elastīgās līzinga iespējas un regulāri akcijas piedāvājumi. Esi laipni lūgts plašajā 1a.lv interneta veikalā, kurā ieguvēji ir visi! Ienāc 1a.lv!

 

Atstājiet komentāru