2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpils kultūras pārvaldes vadītājai jauna vietniece – Kristīne Preijure

Jēkabpils kultūras pārvaldes vadītājai jauna vietniece – Kristīne Preijure

Jēkabpils domes finansu komitejas informatīvajā daļā Jēkabpils kultūras pārvaldes vadītāja Inta Ūbele iepazīstināja deputātus ar savu jauno vietnieci – Kristīni Preijuri. Viņa amatu ieguvusi konkursa kārtībā un pieņemta darbā uz noteiktu laiku.

Sarunā ar Radio1.lv Kristīne Preijure sacīja, ka pieteikties konkursam nolēmusi, jo vēlas pozitīvas pārmaiņas dzīvē un jaunus izaicinājumus. Kristīne Preijure ir jēkabpiliete un daudzus gadus bijusi arī Aleksandra Piļščikova pūtēju orķestra “Intervāls” dalībniece, kopā ar orķestri piedalījusies gan dziesmu un deju svētkos, gan daudzos koncertos. Arī ikdienā kultūra viņai ir tuva, patīk apmeklēt koncertus un teātra izrādes.

Kristīne Preijurei ir bakalaura grāds uzņēmējdarbības vadībā, viņa ir absolvējusi augstskolu “Turība”. Iepriekšējā darba pieredze, gandrīz deviņi gadi, Kristīnei Preijurei ir A/S “Swedbank” Jēkabpils filiālē.

Komentāri (0-1/1)

  • Aija
    13.03.2020 18:59
    Tiešām nesaprotu kā šī madam var strādāt kultūras nodaļā ? Varbūt vajadzētu paliek pie pūšanas 2.vidusskolas pūtēju orķestrī?:)))

Atstājiet komentāru