2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Turpinās darbi Jēkabpils multifunkcionālās sporta halles jaunbūvē

Sekmīgi turpinās šogad uzsāktie darbi Jēkabpils multifunkcionālās sporta halles jaunbūvē, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

SIA “LC Būve” valdes loceklis Sandis Dzērvītis informēja , ka novembrī būvobjektā tiek veikti fasāžu izbūves darbi, tiek pabeigti jumta izbūves darbi, kā arī stikloto konstrukciju, ēkas starpsienu, grīdu izolēšana. Turpinās arī grīdas virskārtu betonēšanas darbi un labiekārtošanas darbi. Paralēli šiem darbiem tiek izbūvēti aukstumapgādes, siltumapgādes, ventilācijas, elektroapgādes, vājstrāvu inženiertīkli. Līdz novembra beigām jau ir izbūvēts siltummezgls, ēka ir pieslēgta Jēkabpils reģionālās slimnīcas katlu mājai un ir gatava siltuma saņemšanai.

Sandis Dzērvītis informēja, ka decembra sākumā ēkā tiks palaista pagaidu apkures sistēma, lai darbs varētu sekmīgi noritēt arī ziemas periodā. Kā vēstīts jau iepriekš, hallē atradīsies divi pilna izmēra laukumi, kas ir atbilstoši gan volejbolam, gan basketbolam, gan florbolam. Hallē atradīsies arī ledus halle. Tāpat būs pieejama trenažieru zāle. Tiks labiekārtota arī teritorija, izveidoti un sakārtoti stāvlaukumi. Projektu realizē: A/S “PANEVĖŽIO STATYBOS TRESTAS”, SIA “ARMS group” un SIA “LC Būve”. Multifunkcionālā halle aptvers plašu sporta aktivitāšu kompleksu. Projekta kopsumma paredzēta  13 485 622, 00 EUR (ar PVN) apmērā, no tā  pašvaldības līdzfinansējums 179 453, 00 EUR, aizņēmums no Valsts kases 11 706 169,00 EUR un 1 600 000,00 EUR valsts finansējums no Izglītības un zinātnes ministrijas. Halles atrašanās ir Brīvības ielā 289b, iekļaujoties kopējā infrastruktūrā ar Jēkabpils stadionu.

Atstājiet komentāru