2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī atjaunotie balkoni un lodžijas košāku padara gan apkārtni, gan mājas

Daudzdzīvokļu dzīvojamo māju balkonu un lodžiju ekrāni pēc to atjaunošanas ēkas padarījuši drošākas, kā arī piešķīruši košu – tumši sarkanu - akcentu apkārtnei.

Darbi, kurus veica SIA „Erbauer group”, norisinājās Auseklīša ielā 21, Mežrūpnieku 8 un Bebru 22, kur nomainīti balkonu ekrāni, savukārt Draudzības alejā 21 jauni ekrāni uzlikti lodžijām. Vēl saremontētas margu konstrukcijas: tās sametinātas, nostiprinātas, notīrītas un nokrāsotas.

Galvenā balkonu un lodžiju funkcija ir iespēja ieelpot svaigu gaisu, neizejot no mājām. Tā ir vieta, kurā pavadīt brīvo laiku un justies ērti, pielāgojot savām vajadzībām, piemēram, atdzīvinot balkona/lodžijas sienu ar augiem. Taču tajā pašā laikā jāatceras, ka balkoni un lodžijas nav jāpārvērš par krāmu noliktavām, kas rada papildu slodzi, tādējādi apdraudot gan savu, gan līdzcilvēku drošību.


SIA JK Namu pārvalde

Komentāri (0-2/2)

  • SIA JK Namu pārvalde
    25.10.2019 13:45
    SIA JK Namu pārvalde informē: mājai Nameja ielā 32 remontu varētu veikt nākamgad, taču tādā gadījumā, ja tās uzkrājumu fondā būs pietiekami daudz līdzekļu. No nesen veiktajiem darbiem Nameja ielā 32 jāmin koplietošanas elektrības sakārtošana, kas veikta šomēnes.
  • Sintija
    24.10.2019 16:53
    Labdien. Lūdzams, apskatiet taču,aplūkojiet , jēkabpili, Nameja iela 32. Var redzēt ka tur nav vairāki gadi nekas darīts,vai labakaja gadijumā vispar nav darīts. Bērni tur dzīvo arī taču, par viņiem vismaz padomājiet.
    Kādi tur or balkono, gaitenis, jūs iejat paskataties,un arī tur sāciet darīt kauko taču. Jūs atjaunojat bebru ielā,auseklīšu ielā, balkonus, bet citur kur tiesām vajag roku pielikt, nepieveršat uzmanību. Lūk kāda no arpuses izsktās.

Atstājiet komentāru