2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī daudzdzīvokļu mājās pagrabos un kāpņu telpās nomainīti logi

Vairākām SIA "JK Namu pārvalde"  apsaimniekošanā esošajām daudzdzīvokļu māju kāpņu un pagraba telpām uzstādīti PVC logu bloki. Darbi sākās jūlijā un noslēdzās septembra beigās

Jaunie logi ir būtisks ieguldījums ikvienā mājā: tie palīdz ne tikai ietaupīt siltumu un izolēt skaņu, bet arī uzlabo ēkas vizuālo tēlu. Logi nomainīti pagraba telpās Draudzības alejā 23 un 26, Viestura ielā 31, Nameja 36, Viestura 12b, Celtnieku 19, Viesītes 39. Darba gaitā demontēja koka logu blokus, montēja jaunos PVC logus un no ciknota skārda ierīkoja ārējās palodzes, kā arī veica logu iekšējās/ārējās ailes apdari.

Savukārt Viestura ielā 12a un c, Pasta 29, Celtnieku 21, Krasta 16, Ķieģeļu 5, Slimnīcas 12, Madonas 42, Draudzības alejā 16 un 18 jaunus logus lika kāpņu telpās. Darbu gaitā ne tikai demontēja vecos koka logu blokus, montēja jaunos logus, ierīkoja ārējās palodzes un veica logu iekšējās/ārējās ailes pilnu apdari, bet arī uzlika iekšējās palodzes.

Namu pārvalde atzinīgi novērtē iedzīvotāju vēlmi dzīvot sakārtotā vidē, tāpēc aicinām lemt, ko remontēt un kā uzturēt savu māju! No šodien pieņemtajiem lēmumiem ir atkarīgs tas, kā mēs dzīvosim nākotnē, tāpēc mudinām būt aktīviem!


SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru