2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

SIA "JK Namu pārvalde" jumtu remontdarbus, izmantojot mūsdienīgus materiālus un darba tehniku

SIA "JK Namu pārvalde" jumtu remontdarbus, izmantojot mūsdienīgus materiālus un darba tehniku

Jēkabpilī, Bebru ielā 23 un Auseklīša 21 ir beigušies jumtu seguma atjaunošanas darbi. Abās mājās vēl remontē jumtiņus virs ieejām.

SIA JK Namu pārvalde galvenais inženieris Jānis Antonovs informē, ka remontdarbi aktīvi turpinās. Maija nogalē sākusies jumta seguma atjaunošana daudzdzīvokļu mājām Jaunajā ielā 22 un Viesītes 49. Darbus veic SIA „JuN”. Darbi notiek arī Nameja ielā 16 un 14, kur strādā SIA „RST Company”. 

Paredzēts remontēt jumtus daudzdzīvokļu mājās Ziemeļu ielā 6, Krasta 61, Nameja 26 un 30, Viestura 38c un 36a. Savukārt Draudzības alejā 21, Viestura ielā 26, Viesītes 18a un 18b, Jaunajā 24 un Auseklīša 3 iecerēts atjaunot gan pašas ēkas jumtu, gan jumtiņus virs ieejām. Celtnieku ielā 9 ir paredzēts nomainīt azbesta šīfera jumta segumu pret metāla jumta segumu.  

Remontus veic, izmantojot bezšuvju hidroizolāciju uz poliuretāna bāzes. Tas paredz attīrīt virsmas, ventilācijas kanālus, parapeta un paneļu ārējās malas, mazgāt ar augstspiediena mazgātāju, atjaunot betona elementus ar javu un špaktelēt paneļus, savukārt jumta virsmu, ventilācijas kanālus, parapeta un paneļu ārējo malu gruntē.

Savienojumu vietas, plaisas aizdara ar hermētiķi, jumta virsmu, ventilācijas kanālus, parapeta, paneļu ārējās malas - ar ļoti elastīgu un mūsdienīgu materiālu, kas ražots uz poliuretāna bāzes ar neorganiskām piedevām. Līdz ar to palielinās seguma kalpošanas laiks, jo materiāls nodrošina jumta pretestību pret deformācijām, kas var rasties temperatūras svārstību dēļ.

Labs jumts ir ikvienas mājas svarīgākā daļa. No tā kvalitātes ir atkarīgs arī ēkas iekšējais klimats – kvalitatīvs jumts pasargā ne tikai no nokrišņiem, bet arī aukstuma ziemā un karstuma vasarā. Tāpēc Namu pārvalde atzinīgi novērtē dzīvokļu īpašnieku vēlmi ieguldīt mājas uzkrājumus tās remontā un uzturēšanā! 


SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru