2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Aicina pieteikt pretendentus nominācijai "Gada jēkabpilietis"

Aicina pieteikt pretendentus nominācijai "Gada jēkabpilietis"

  • 16 junijs 2019 --

Līdz šī gada 25.jūnijam Jēkabpils pilsētas pašvaldības Apbalvojumu piešķiršanas komisija aicina izvirzīt kandidātus «Gada jēkabpilietis» nominācijai.

Goda nosaukumu «Gada jēkabpilietis» piešķir fiziskām personām, kuras kļuvušas par autoritātēm pilsētā, ieguvušas popularitāti iedzīvotāju vidū ar savu darbu, uzskatiem un uzvedību. Apbalvojuma ieguvējs saņem naudas balvu.

Atcerēsimies jēkabpiliešus, kuri aizvadītajā gadā ir snieguši nozīmīgu ieguldījumu pilsētas attīstībā, ar savu rīcību guvuši atzinību mūsu pilsētas iedzīvotāju vidū, kuru vārds un darbi izskanējuši arī aiz mūsu pilsētas robežām.

Atbilstoši nolikumam iesniegumus ar ierosinājumu var iesniegt Domes deputāti, komitejas, komisijas, darba grupas, valsts un pašvaldības iestāžu vadītāji, sporta kluba vai organizācijas pārstāvji, juridiskas personas vai iedzīvotāji– ne mazāk kā 10 pilngadīgas personas (atšifrējot parakstu, norādot personas kodu, dzīvesvietas adresi un kontakttālruni). Iesniegumā jānorāda apbalvojumam izvirzītā kandidāta personas dati un vispusīgs nopelnu apraksts. Pieteikums noformējams aizpildot anketu, kura ir pieejama tiešsaistē Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv vai Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā.

Priekšlikumi jāiesniedz Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā vai pa e-pastu pasts@jekabpils.lv

Apbalvojums “Gada jēkabpilietis” tiks svinīgi pasniegts Jēkabpils pilsētas svētkos 2019. gada 6. jūlijā.

Pieteikuma veidlapa apbalvojumam.

Informāciju sagatavoja:
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
sabiedrisko attiecību nodaļa