2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētāja amatam pieteikušies 12 pretendenti

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētāja amatam pieteikušies 12 pretendenti

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētāja amatam pieteikušies 12 pretendenti, portālu Radio1.lv informēja Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps.

Viņš sacīja, ka šim amatam pieteikušies kopumā deviņi kungi un trīs dāmas. Tie esot cilvēki gan no Jēkabpils, gan no citām pilsētām – Rīgas, Preiļiem, Pļaviņām un Ogres.

Aivars Kraps, ka jau notikusi pirmā pretendentu atlase, pārbaudot atbilstību konkursā noteiktajām prasībām. Maksimālo punktu skaitu saņēmuši pieci pretendenti, kas turpinās cīņu par vakanci konkursa otrajā kartā. Konkursa komisija nākamnedēļ paredzējusi klātienē tikties ar katru no pieciem pretendentiem.

Aivars Kraps sacīja, ka nākamais SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētājs tiks izraudzīts pēc Jāņiem un darbu sāks 1.jūlijā.

Jau ziņots, ka SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētājs Jānis Hauka atkāpās no amata un pārtrauca darba attiecības ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību pēc paša vēlēšanās un patlaban turpina darba karjeru, strādājot SIA “Ošukalns”.

Saistīta ziņa: Jānis Hauka pārtraucis darba attiecības ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību

Atstājiet komentāru