2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

 Jēkabpils domē darbu sācis pilsētas mēra padomnieks pašvaldības publiskā tēla jautājumos (PAPILDINĀTS)

Jēkabpils domē darbu sācis pilsētas mēra padomnieks pašvaldības publiskā tēla jautājumos (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar informāciju par amata algu. Pievienota pēdējā rindkopa)

No 1.aprīļa Jēkabpils domes priekšsēdētājam Raivim Ragainim ir padomnieks publicitātes jautājumos. Darba pienākumi tiks veikti attālināti.

Šajā amatā uz pusslodzi pieņemts aģentūras Tēls PR vadītājs Ainars Vladimirovs, kas ir arī Jēkabpils domes un pašvaldības iestāžu jaunā logo koncepcijas autors. Raivis Ragainis sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka padomnieks pieņemts darbā uz laiku līdz tiks praksē ieviesta pilsētas jaunā logo stila grāmata. Padomnieka uzdevums jeb darbības mērķis ir noteikta pilsētas publiskās komunikācijas un pilsētmārketinga pasākumu analīze, atbilstoši Jēkabpils pilsētas pašvaldības interesēm un Jēkabpils pilsētas publiskā tēla veidošanas koncepcijai.

Sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Lapiņa informē, ka domes priekšsēdētāja padomnieka amata pienākumos noteikts sniegt Jēkabpils pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājam, priekšsēdētāja vietniekiem un izpilddirektoram viedokli un ieteikumus par Jēkabpils pilsētas pašvaldības iekšējās un ārējās komunikācijas aktivitātēm un veicamajiem pasākumiem publiskā tēla veidošanā atbilstoši Jēkabpils pilsētas publiskā tēla veidošanas koncepcijai. 

Ieva Lapiņa informē, ka domes priekšsēdētāja padomniekam uzdots analizēt arī Jēkabpils pilsētas pašvaldības iesaistīto un atbildīgo struktūrvienību darbu pilsētas publiskajā komunikācijā ar sabiedrību, plašsaziņas līdzekļiem un partneriem publiskajā telpā, sniegt ieteikumus pašvaldības vadībai par iesaistīto un atbildīgo struktūrvienību darba organizācijas optimizāciju, uzraudzīt izstrādāto plānu atbilstību pilsētas publiskā tēla veidošanas koncepcijai.  Padomnieka pienākumos ietilps arī nodrošināt informācijas pieejamību iesaistītajām un atbildīgajām struktūrvienībām, apzināt un analizēt pašvaldības un valsts lēmumus, rīcību un publiskos notikumus, ciktāl tas attiecas uz pašvaldības publisko komunikāciju savas kompetences ietvaros. 

Ieva Lapiņa piebilst, ka domes priekšsēdētāja padomnieks Ainars Vladimirovs ir konsultējis un vadījis sabiedrisko attiecību projektus dažādās tautsaimniecības nozarēs un valsts pārvaldē, viņam ir pieredze sadarbībai ar partneriem valsts pārvaldē, pašvaldībās, transporta, enerģētikas, nekustamo īpašumu, lauksaimniecības, vides aizsardzības, investīciju, Eiropas Savienības fondu apguves un citās nozarēs. Ieva lapiņa norāda, ka viņš 12 darbības gados sadarbojies ar nozīmīgākajiem šo un citu tautsaimniecības nozaru uzņēmumiem, valsts un pašvaldību institūcijām, ministrijām un sabiedriskajām organizācijām.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības juridiskais dienests informē, ka pašvaldības mājaslapā, sadaļā Budžets/Atlīdzība ir publicēta informācija, kur tajā skaitā ir norādīts, ka vadītāja padomnieka vidējā mēnešalga ir 1500 eiro. Amata vietu skaits šai amata vienībai – 1. Līdz ar to  vadītāja padomniekam, kam ir noteikta pusslodze vidējā mēnešalga attiecīgi sastāda 750 EUR pirms nodokļu nomaksas. 

Foto: delfi.lv

Komentāri (0-3/3)

  • Skat skat
    04.04.2019 17:37
    Skumji, lai neteiktu vairāk... Iedzīvotāju nodokļu nauda un pašvaldības resursi tiek tērēti ZZS interesēm jeb samaksai par reklāmas kampaņu pašvaldības vēlēšanās. Šis cilvēks jau gadiem ilgi ir ZZS reklāmkampaņu vadītājs. Un nav pirmā reize kad par darbu tiek samaksāts ar labu pasūtījumu vai amatu. Skumji... Un kauns par tādu rīcību.
  • vairāk kā vajag
    04.04.2019 10:45
    cik var slaukt šo pašvaldību? tagad izrādās to var darīt pat attālināti.. vadībai, iespējams beidzot būtu izglītības līmenis jāceļ, ja reiz pat komunikācija sagādā grūtības, un tas vel papildus apstāklim, ka tik uzturēta sabiedrisko attiecību nodaļa ar trīs darbiniekiem, tātad algās un nodokļos vidēji 8000 EUR katru mēnesi!!!
  • Juris
    04.04.2019 08:23
    Tas ir 3.14ģec!!! Nu piedodiet, bet tas ir pieklājīgākais apzīmējums.

Atstājiet komentāru