2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Iedzīvotājiem Palejas ielā 9 un 11 būs mūsdienīgas koplietošanas telpas

Iedzīvotājiem Palejas ielā 9 un 11 būs mūsdienīgas koplietošanas telpas

Marta vidū sākās koplietošanas telpu kosmētiskais remonts SIA JK Namu pārvalde apsaimniekotajās mājās Palejas ielā 9 (attēlā) un 11. Kāpņu telpā Palejas ielā 11 tiek nomainīti arī radiatori.

Abām mājām krāsos elektrosadales skapjus, margas un vējtvera durvis. Baltāki kļūs griesti, jo tos, kā arī sienas paredzēts notīrīt no vecā krīta balsinājuma, pēc tam veicot gruntēšanu, špaktelēšanu un slīpēšanu, noslēgumā nokrāsojot ar ūdens emulsijas krāsu. Nošpaktelēs un nokrāsos sienas paneli. Kosmētisko remontu veic SIA „JuN”.

Abās šajās mājās izveidojies finanšu līdzekļu uzkrājums, tāpēc Namu pārvalde dzīvokļu īpašniekiem piedāvājusi iespēju viņu koplietošanas telpās veikt kosmētisko remontu. Iedzīvotāji piekrituši, un pēc darbu noslēguma, kas ilgs vairākas nedēļas, viņus priecēs pievilcīgas koplietošanas telpas, kā arī tiks uzstādītas jaunas pastkastītes.

Aicinām māju iemītniekus darbu laikā būt pacietīgiem, jo izremontētās telpas kalpos gadiem! Jāpiebilst, ka abās mājās kopumā ir 110 dzīvokļi, no kuriem 75 procenti ir privatizēti.


SIA JK Namu pārvalde