2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

SIA "JK Namu pārvalde" valdes priekšsēdētāja amatam apstiprina Ainaru Vasili

SIA "JK Namu pārvalde" valdes priekšsēdētāja amatam apstiprina Ainaru Vasili

Jēkabpils domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis informē, ka SIA “JK namu pārvalde” valdes priekšsēdētāja amatā apstiprināts Ainars Vasilis, kas no piektdienas, 22.septembra sāks darbu pašvaldības uzņēmumā.

Sarunā ar Radio1.lv Raivis Ragainis sacīja, ka uz šo amatu bija pieteikušies trīs pretendenti, visi no Jēkabpils. Viens no viņiem neesot iesniedzis konkursa komisijai visus prasītos dokumentus, tāpēc cīņu par šo amata vietu neturpinājis. Savukārt abi pārējie pretendenti bijuši līdzvērtīgi zinoši un profesionāli, tomēr finālā mazliet pārāks izrādījies Ainars Vasilis, tāpēc izvēlēta viņa kandidatūra.

Jautāts vai konkursa rezultāti nebija fikcija, jo jau krietni pirms namu pārvaldes bijušais priekšnieks Aivars Rutmanis iesniedza atlūgumu tika runāts, ka jaunais pašvaldības uzņēmuma priekšnieks būs Ainars Vasilis. Raivis Ragainis noliedza šādu pieņēmumu un sacīja, ka pretendenti nopietni cīnījušies par šo amatu. Taču zinot, ka ne vienmēr konkursos piesakās pietiekami spēcīgi pretendenti no kuriem var izvēlēties uzņēmuma vadītāju, viņš esot uzrunājis uzņēmēju Ainaru Vasili apsvērt iespēju piedalīties konkursā, kas nebijis solījums, ka tieši viņš dabūs šo amatu, jo visu izšķirs konkurss. Arī Ainars Vasilis uzreiz neesot solījis, ka piedalīsies. Tas, ka runas par viņa iespējamo kandidatūru uz šo amatu izplatījušās pirms vēl bija saņemts atlūgums no Aivara Rutmaņa, esot izskaidrojams ar to, ka saruna ar bijušo namu pārvaldes priekšnieku, ka viņš vēloties atkāpties no amata notikusi krietni ātrāk pirms viņš iesniedzis atlūgumu. Tā kā bijis zināms, ka tiks sludināts konkurss, Ragainis uzrunājis Ainaru Vasili. Saruna neesot bijusi slepena, tāpēc Ragainis pieļauj, ka kāds arī bez viņiem par to varēja zināt un izdarīt nepatiesu pieņēmumu, ka šī uzruna ir arī apsolījums amatam. Raivis Ragainis uzsvēra, ka konkurss noritējis godīgi un SIA “JK namu pārvalde” valdes priekšsēdētāja amatam izvēlēts spēcīgākais pretendents.

Sarunā ar Radio1.lv Ainārs Vasilis sacīja, ka motivācijai pretendēt uz šo amatu un krasi mainīt jomu, kurā līdz šim darbojies, bijis izaicinājums pierādīt sevi jaunā sfērā. Pirmais darbs, ko viņš veikšot, stājoties amatā, būs iepazīšanās ar kolektīvu, uzņēmumu, tā struktūru, lai saprastu kāda ir situācija, kas maināms un kā vajadzētu uzņēmumam attīstīties.

Foto: jekabpils.lv

Komentāri (0-5/5)

  • Jekabpzēns
    02.07.2018 18:35
    Marsels:
    Jā bija runas par Anuškeviču, bet Salcis visu nokārtoja pa kluso

    Ko tad runā?
  • Gribu zinat.
    02.07.2018 18:35
    Ko tad runā? Neko neesmu dzirdējis, bet gribētos gan:))
  • Marsels
    02.07.2018 18:35
    Jā bija runas par Anuškeviču, bet Salcis visu nokārtoja pa kluso
  • Magonīte
    02.07.2018 18:35
    Lielas runas runā, ka viens Jēkabpils deputāts alkohola reibumā izdauzījis pilsētu un restorānu. Kāds vēl dzirdēja par šo? Taisnība?
  • Svētki
    02.07.2018 18:35
    Kurš gan šaubījās...

Atstājiet komentāru