2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

Sirsnīgs paldies SIA „Selko”, SIA „LC būve”, SIA „Ošukalns”, SIA „MK Dizains”, SIA „Jēkabpils PMK” un SIA „Kaldabruņa 2020” par atbalstu Jēkabpils pilsētas skolēnu radošajām idejām!

Sirsnīgs paldies SIA „Selko”, SIA „LC būve”, SIA „Ošukalns”, SIA „MK Dizains”, SIA „Jēkabpils PMK” un SIA „Kaldabruņa 2020” par atbalstu Jēkabpils pilsētas skolēnu radošajām idejām!

Rosināt skolēnus izpausties radoši, ļaujot viņiem pašiem veidot savas skolas tēlu! Ar šādu mērķi jau trešo gadu visā Latvijā tiek īstenots projekts “Dienasgrāmata”, kura ietvaros skolēni projekta organizatoriem iesūta pašu zīmētus zīmējumus par tēmu “Mana dienasgrāmata”. Pēcāk projekta īstenotāji uzrunā katra novada vietējos uzņēmējus, kas labprāt atbalsta skolēnu radošās idejas, piešķirot līdzfinansējumu šo dienasgrāmatu tapšanā.

Jēkabpils pilsētu šajā projektā pārstāv Jēkabpils 3. vidusskola. Jēkabpils 3. vidusskolas skolēni projekta īstenotājiem iesūtīja savu dienasgrāmatu vēlamos dizainus. Kopumā noritēja aktīvs darbs pie 490 dienasgrāmatu izgatavošanas. Jāpiebilst, ka skolēni šīs unikālās, pašu dizainētās dienasgrāmatas saņēma šī gada 1. septembrī, uzsākoties jaunajam 2017./2018. mācību gadam.

Lai šis viss noritētu veiksmīgi, ļoti nozīmīgs un pat neatsverams ir vietējo novada uzņēmēju atbalsts. Protams, ir lielāki novadi, kuros dienasgrāmatu izmaksu kopsummu viens uzņēmums nosegt nevar, tāpēc šim labvēlim ar savu atbalstu pēcāk piebiedrojas arī citi vietējie uzņēmumi. Šāda situācija attiecināma arī uz Jēkabpils pilsētu. Te savu atbalstu skolēnu radošajām idejām ļoti labprāt sniedza SIA „Selko”,  SIA „LC būve”,  SIA „Ošukalns”, SIA „MK Dizains”, SIA „Jēkabpils PMK” un SIA „Kaldabruņa 2020”. Sirsnīgs paldies par to!

Runājot par atbalstītājiem SIA „Selko”,  SIA „LC būve”,  SIA „Ošukalns”, SIA „MK Dizains”, SIA „Jēkabpils PMK” un SIA „Kaldabruņa 2020”, lielākā daļa Jēkabpils pilsētas iedzīvotāju noteikti zina, ar ko šie uzņēmi nodarbojas. Taču, ja kāds tomēr nav īsti pārliecināts vai nezina, tad mēs pačukstēsim priekšā!

SIA „Selko” uzņēmums veic mežistrādi, ražo bērza zāģmateriālus un mēbeļu sagataves, taras sagataves un dažādas nestandarta paletes u.c. SIA „LC būve” ir būvuzņēmums, kura galvenais virziens ir ēku būvdarbu vadīšana un veikšana. SIA „Ošukalns” kompānijas darbības virzieni ir kokapstrāde, ceļu būve, dabīgo izrakteņu ieguve, nekustamie īpašumi, kravas auto rezerves daļu tirdzniecība, siltumenerģijas un elektroenerģijas ražošana. SIA „MK Dizains” veic dažādu koka un metāla izstrādājumu projektēšanu, ražošanu un uzstādīšanu (bērnu rotaļu laukumus, privātos un publiskos spēļu laukumus, āra vingrošanas un sporta iekārtas, dārza mēbeles, u.c.). SIA „Jēkabpils PMK” nodarbojas ar vispārējo celtniecības darbu veikšanu un vadīšanu, būvuzraudzību, ūdensapgādes, kanalizācijas sistēmu, siltumapgādes u.c. SIA „Kaldabruņa 2020” nodarbojas ar graudaugu (izņemot rīsu), pākšaugu un eļļas augu sēklu audzēšanu un jaukto lauksaimniecību.

Tieši tāpēc gan projekta “Dienasgrāmata” organizatori – “Zinātnes un inovāciju parks” Liepājā pārstāvji, gan Jēkabpils pilsētas skolēni un konkrēto skolu darbinieki vēlreiz un vēlreiz saka lielu paldies SIA „Selko”, SIA „LC būve”, SIA „Ošukalns”, SIA „MK Dizains”, SIA „Jēkabpils PMK” un SIA „Kaldabruņa 2020” par atsaucību un atbalstu. Jaunā 2017./2018. mācību gada sākums Jēkabpils pilsētas skolēniem būs ļoti priecīgs!

Ar cieņu –

“Zinātnes un inovāciju parka” darba grupa

Atstājiet komentāru