2024.gada 15. maijs

Airita, Arita, Sofija, Taiga

Domes vadība turpina iepazīties ar pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību darbu

Domes vadība turpina iepazīties ar pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību darbu

Jēkabpils pilsētas domes vadība– domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis, vietniece sociālos jautājumos Līga Kļaviņa, vietnieks attīstības jautājumos Andris Rutko, pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis un citi domes deputāti turpina iepazīšanos ar pilsētas iestāžu darbu.

Otrdien, 1. augustā domes vadība apmeklēja SIA “Jēkabpils siltums” un SIA „Pils rajona namu pārvaldi”.

SIA “Jēkabpils siltums” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko iepazīstināja vadību ar uzņēmuma struktūru, finanšu rādītājiem un īstenotajiem projektiem. Tika pārrunāti siltuma tarifa veidošanas prinicipi un tā iespējamās prognozes nākotnē, kā arī uzņēmuma iecerētie attīstības un renovācijas projekti, kas ļautu samazināt siltuma ražošanas izmaksas pilsētā.

SIA „Pils rajona namu pārvaldes” valdes loceklis Mihails Aleksejevs informēja par uzņēmuma saimniecisko darbību un funkcijām, kurās papildus dzīvojamo māju pārvaldīšanai ietilpst arī siltumapgādes pakalpojumu sniegšana. Tikšanās laikā tika diskutēts par māju siltināšanas programmu un analizēti iemesli iedzīvotāju negatīvajai attieksmei pret šo aktivitāti, tāpat M.Aleksejevs izteica priekšlikumus Pils rajona infrastruktūras uzlabošanai nākotnē.

Savukārt ceturtdien, 3. augustā Jēkabpils pilsētas domes vadība darba sarunā tikās ar SIA “Jēkabpils ūdens” vadību. Valdes loceklis Elmārs Užulis tikšanās laikā iepazīstināja vadību ar uzņēmuma struktūru un funkcijām, kā arī informēja par papildus pakalpojumiem, kas tiek sniegti pilsētas iedzīvotājiem. Tika apspriesti uzņēmuma attīstības projekti un tiem nepieciešamā finansējuma avoti, lai nodrošinātu kvalitatīvu ūdens piegādi. Tikšanās noslēgumā norisinājās diskusija par iespejamām tarifa izmaiņām nākotnē.

Domes vadība kapitālsabiedrībām īpaši aicināja pievērst uzmanību komunikācijai ar iedzīvotājiem un dzīvokļu apsaimniekotājiem, lai efektīvi uzlabotu klientu apkalpošanu.

Iepazīšanos ar pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību darbu domes vadība turpinās arī turpmāk.

Informāciju sagatavoja:

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru