2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Aicina konkursam pieteikt Jēkabpils labāko tirgotāju

Aicina konkursam pieteikt Jēkabpils labāko tirgotāju

Latvijas Tirgotāju asociācija sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību rīko ikgadējo konkursu „Latvijas labākais tirgotājs 2017”.

Katru gadu konkursa „Latvijas Labākais tirgotājs” ietvaros labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus izvērtē ar mērķi paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti.

Konkursa uzvarētāji tiek noteikti vairākās grupās – aptiekas, degvielas uzpildes stacijas, frizētavas un skaistumkopšanas saloni, sporta un atpūtas centri, restorāni, kafejnīcas, mājas virtuves, kafejnīcas-konditorejas, kafejnīcas-picērijas, kafejnīcas-veikali, bistro, krogi, ceļmalas krogi, mazie veikali, specializētie veikali, veikali, lielveikali un tirdzniecības centri.

Konkursa dalībnieku vērtēšanas galvenie kritēriji ir apkalpošanas kultūra, iekārtojums, preču klāsts, kārtība un tīrība, speciālie piedāvājumi un informācija.

2015.gadā saskaņā ar Jēkabpils iedzīvotāju balsojumu un konkursa žūrijas vērtējumu, laureāta titulu konkursā ieguva arī SIA “VAM” suši bārs “Sakura”, 2016. gadā laureāta titulu konkursā ieguva SIA “Forevers” veikals, savukārt SIA “Margret” kafejnīca “Gaļas nams”, ko Jēkabpils pilsētas pašvaldība izvirzīja konkursam saskaņā ar iedzīvotāju balsojumu, saņēma uzvarētāja diplomu.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus arī šogad aktīvi piedalīties aptaujā un līdz 25.jūlijam izvirzīt savus labākā tirgotāja titula pretendentus Jēkabpilī.

Aptaujas anketa pieejama Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv sadaļā „Aptaujas”.

Pēc aptaujas rezultātu apkopošanas informēsim par konkursa otrajai kārtai izvirzītajiem pretendentiem.

Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Atstājiet komentāru