2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pašvaldība apbalvo skolēnus un pedagogus par izciliem sasniegumiem izglītībā un kultūrā

Pašvaldība apbalvo skolēnus un pedagogus par izciliem sasniegumiem izglītībā un kultūrā

30.maijā Krustpils kultūras namā notika Jēkabpils pilsētas izglītības iestāžu audzēkņu un pedagogu svinīga apbalvošana par sasniegumiem valsts mēroga olimpiādēs, kā arī dažādos konkursos.

Apbalvojumus pasniedza un laba vēlējumus teica Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs un Izglītības nodaļas vadītāja Līga Kļaviņa. Šogad skolēniem, pedagogiem un kultūras iestāžu mākslinieciskās pašdarbības kolektīviem tika dāvinātas arī Deivida Allena grāmatas “Gatavs uz visu! 52 produktivitātes principi darbam un dzīvei”, savukārt jaunākajiem laureātiem- Jēkabpils pilsētas bilžu grāmatas. Pateicības raksti un naudas balvas Jēkabpils pilsētas izglītības iestāžu audzēkņiem un viņu pedagogiem tika pasniegtas par izciliem sasniegumiem izglītībā, dažādās valsts mēroga olimpiādēs un kultūrā. Apbalvojumus saņēma arī pilsētas kultūras iestāžu mākslinieciskās pašdarbības kolektīvi par izciliem sasniegumiem kultūrā. Kopumā tika apbalvoti 60 izglītojamie, 40 pedagogi, 28 Izglītības iestāžu mākslinieciskās pašdarbības, interešu un profesionālās ievirzes izglītības iestāžu kolektīvi, kā arī 10 Jēkabpils pilsētas amatiermākslu kolektīvi. Pašvaldības budžetā šim mērķim tika atvēlēti kopumā vairāk nekā 18 000 eiro.

Informāciju sagatavoja:
Ieva Gādmane

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību nodaļas
Jaunatnes lietu speciāliste
Mob.tālr. +37125906344
ieva.gadmane@jekabpils.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Guest
    02.07.2018 18:34
    Skaisti! Vēl skaistāk būtu, ja būtu rakstīts kas un par ko ir apbalvoti, kas ir pedagogi, kas bērnus sagatavojuši sasniegumiem!

Atstājiet komentāru