2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpilī būs jauna vingrošanas stacija

Jēkabpilī būs jauna vingrošanas stacija

Sestdien, 3. jūnijā, plkst. 12.10 Jēkabpils bērnu svētkos Kena parkā svinīgi atklās jaunu, īpaši funkcionālu vingrošanas staciju. Izmēģināt jauno staciju koptreniņā ar Latvijas izcilākajiem sportistiem, piedalīties individuālās vingrošanas sacensībās un saņemt padomus turpmākiem vingrošanas treniņiem jaunajā stacijā aicināts ikviens jēkabpilietis un pilsētas viesis. Vingrošanas stacija Jēkabpilī un citās Latvijas pilsētās top ar Swedbank, Latvijas Olimpiskās komitejas, projekta Sportovisi.lv, uzņēmuma ElementFitness un Jēkabpils pilsētas domes atbalstu.

Pasākumu vadīs un vingrošanas stacijas iespējas dalībniekiem demonstrēs pazīstamais mūziķis un ielu vingrošanas kustības aizsācējs Kaspars Zlidnis. Kopā ar Kasparu svinīgo atklāšanas lentu griezīs un uzrunas vārdus teiks Swedbank Jēkabpils filiāles klientu apkalpošanas vadītāja Evija Apsīte, kā arī Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salčevičs.

Pasākuma gaitā viesi varēs ne tikai uzzināt, kas jauns un svarīgs ielu vingrošanā šobrīd, bet izmēģināt stacijas funkcionalitāti kopā ar Latvijas talantīgajām sportistēm – olimpieti, soļotāju Agnesi Pastari un šķēpmetēju Laini Donāni. Kad visi būs iesildījušies koptrenniņā, bērni, sievietes un vīrieši katrs savā disciplīnā tiks aicināti piedalīties individuālās sacensībās un saņemt sportiskas balvas.

Jēkabpils stacija būs jau trešā vingrošanas stacija Latvijā, kura tiek atklāta pēc Swedbank iniciatīvas, bankas darbinieku komandām izvēloties novadu, kurā projektu īstenot. Pirmās divas šāda veida stacija ir uzstādītas Garkalnē un Salacgrīvā, bet šovasar taps vēl viena jauna stacija Rīgā.

Papildu informācija:
Kristīne Jakubovska
Swedbank mediju attiecību vadītāja
Tālr.: 67444560, 29128208 
E-pasts: kristine.jakubovska@swedbank.lv

Atstājiet komentāru