2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Diskutē par jauno multifunkcionālo halli Jēkabpilī

Diskutē par jauno multifunkcionālo halli Jēkabpilī

Otrdien, 14.martā Jēkabpils pilsētas pašvaldības sēžu zālē notika darba sanāksme ar sporta dzīves vadītājiem un dažādu sporta veidu entuziastiem, lai apspriestu ierosinājumus un diskutētu kādām sporta aktivitātēm būtu jāparedz jaunā multifunkcionālā halle.

Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs uz sarunu aicināja Pilsētsaimniecības departamenta direktoru Raitu Sirmoviču,  Būvniecības un komunālās saimniecības  nodaļas vadītāju Anitu Vanagu, kā arī Jēkabpils sporta centra, Jēkabpils sporta skolas un dažādu sporta veidu – volejbola, florbola, cīņas, hokeja u.c. pārstāvjus.

Sanāksmes sākumā L. Salcevičs klātesošajiem prezentēja iedzīvotāju iesūtītos ierosinājums kādiem sporta veidiem un citām aktivitātēm būtu jāparedz jaunā multifunkcionālā halle, savukārt vēlāk ikviens tika aicināts izteikt viedokli šajā jautājumā.

Noslēgumā sanāksmes dalībnieki apstiprināja un vienojās, ka atbildīgie speciālisti jaunās multifunkcionālās sporta halles projektēšanas uzdevumā iekļaus trīs  paralēli izmantojamas un transformējamas sporta zāles ar 1000 skatītāju sēdvietām, vairākas mazāka izmēra sporta zāles treniņiem, ledus laukumu, medicīniskā personāla telpas, relaksācijas zonu, konferenču zāli un administrācijas telpas.

Pagājušajā nedēļā Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicināja iedzīvotājus izteikt savus ierosinājumus kādiem sporta veidiem un citām aktivitātēm būtu jāparedz jaunā multifunkcionālā halle. Apkopojot iedzīvotāju iesūtītos ierosinājumus, visvairāk priekšlikumu bija iesūtīts par florbola, ledus laukuma, boulinga, cīņas zāles, tenisa aktivitātēm jaunajā multifunkcionālajā hallē. Kopumā iedzīvotāji pašvaldībai iesūtīja četrdesmit divus ierosinājumus.

Kā jau iepriekš informēts, Jēkabpils pilsētas pašvaldība ir iecerējusi būvēt multifunkcionālo halli Jēkabpils stadiona teritorijā. Jēkabpils multifunkcionālās halles būvniecībai no valsts budžeta piešķirti vairāk nekā 1,5 miljoni eiro.

Informāciju sagatavoja:
Margita Liepiņa
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Atstājiet komentāru