2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Apstiprina pašvaldības ceļu un ielu fonda programmu 2017.-2019. gadam

Apstiprina pašvaldības ceļu un ielu fonda programmu 2017.-2019. gadam

Jēkabpils pilsētas dome 26.janvāra domes sēdē apstiprināja Jēkabpils pilsētas pašvaldības ceļu un ielu fonda programmu 2017.-2019. gadam.

Šogad- 2017. gadā pašvaldības ceļu un ielu programmā ieplānotā summa ir 528 611 eiro. Tajā skaitā vairāk nekā 308 tūkstoši eiro paredzēti ielu ikdienas uzturēšanas darbiem- satiksmes organizēšanai (ielu apgaismojuma remontam, ceļazīmju labošanai, uzstādīšanai, horizontālo apzīmējumu atjaunošanai u.c.). No šīs summas plānota arī ielu segumu uzturēšana- bedrīšu remonts, greiderēšana, sniega tīrīšana, kaisīšana ar pretslīdes materiālu, sniega izvešana no pilsētas ielām un laukumiem. Tāpat līdzekļi ieplānoti ielu kopšanai- lietus kanalizācijai, novadgrāvju tīrīšanai, koku, krūmu izzāģēšanai u.c.

Pašvaldības ceļu un ielu fonda programmā šogad 219 tūkstoši eiro plānoti ielu investīciju projektiem- Brodu ielas atjaunošanai un Neretas ielas atjaunošanai no Zaļās ielas līdz pilsētas robežai, Draudzības alejai, kā arī Zemgales ielas posmam no Dignājas ielas līdz Jaunajai ielai.

A.Sleže
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru