2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Novērstas siltumtrases avārijas sekas un atjaunota siltumenerģijas padeve ēkām

Novērstas siltumtrases avārijas sekas un atjaunota siltumenerģijas padeve ēkām

Šodien pēcpusdienā jau novērstas siltumtrases avārijas sekas, kas radās būvniekiem veicot būvdarbus Bebru ielas mikrorajonā. Kā informēja SIA “Jēkabpils siltums” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko, pēcpusdienā metināšanas darbi jau ir pabeigti un sāk uzpildīt trases.

Ap plkst. 13 siltumenerģijas padeve atjaunota pirmsskolas izglītības iestādes ēkai “Auseklītis” un tuvāko stundu laikā apkuri atjaunos arī daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām Bebru ielas mikrorajonā, Auseklīša ielā un Mežrūpnieku ielā.

Jau informējām, ka būvniekiem, veicot pārbūves darbus Bebru ielas mikrorajonā, tika sabojāta siltumtrase un bija nepieciešams nomainīt divas noslēgumarmatūras. Lai nomainītu bojātās noslēgumarmatūras pret jaunām, uz laiku bija jāpārtrauc siltumenerģijas padeve.

Sākotnēji tika ziņots, ka siltumenerģija daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām Bebru ielas mikrorajonā, Auseklīša ielā un Mežrūpnieku ielā netiks padota šodien no 3.novembra plkst.9.00 rītā līdz plkst. 17.00, tomēr darbi tika veikti daudz ātrāk un līdz ar to ātrāk atjaunota siltumenergijas padeve ēkām.

Aiga Sleže,
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Saistītas ziņas:Bebru ielas mikrorajona siltumtrases komunikācijas sabojātas nejauši, slikto laika apstākļu dēļ

                       Paziņojums no SIA "Jēkabpils siltums"!

 

Atstājiet komentāru