2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Salcevičs izdod rīkojumu SIA “JK Namu pārvaldei” sākt aktīvi informēt iedzīvotājus par māju siltināšanu

Salcevičs izdod rīkojumu SIA “JK Namu pārvaldei” sākt aktīvi informēt iedzīvotājus par māju siltināšanu

7.jūnijā Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs un privatizējamā SIA “JK Namu pārvalde” valdes loceklis Juris Kozuliņš tikās darba sanāksmē, lai pārrunātu aktualitātes māju siltināšanas jomā, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Domes priekšsēdētājs iepazinās ar J. Kozuliņa ziņojumu par māju siltināšanas rezultātiem un iedzīvotāju apmeklējumu, piedaloties māju sapulcēs.

Sarunas gaitā L. Salcevičs konstatēja un izteica J. Kozuliņam aizrādījumu, ka pie māju siltināšanas programmas netiek pietiekami aktīvi strādāts, tāpēc deva rīkojumu SIA “JK Namu pārvaldei” uzsākt aktīvu iedzīvotāju informēšanu par māju siltināšanas iespējām, uzsākt māju sanāksmju rīkošanu, kā arī nekavējoties publiskot iedzīvotāju sapulču grafikus, lai iedzīvotāji, kā arī masu mediji laicīgi var plānot dalību sapulcēs.

Sarunas noslēgumā J. Kozuliņš informēja, ka iedzīvotāju sanāksmju grafiks jūnija mēnesim tiks publiskots tuvākajā laikā.

Komentāri (0-1/1)

  • Viedoklis
    02.07.2018 18:32
    Kāda jēga siltināt mājokļus? Iedzīvotāju skaits strauji krīt - komunālie maksājumi strauji aug - labklājība iet uz leju. Cik cilvēki ar augstāko izglītību ir gatavi strādāt par minimālo algu, kuru jāatdod par dzīvokli? Kur ir labi apmaksātās darbavietas(NEbudžeta)? Kur ražošana ar augsto pievienoto vērtību? Kur ir kāds iemesls nepamest šo pilsētu(izņemot traki izmantoto patriotismu)? Tātad - dēļ kam siltināt un piesiet sevi uz grunti ejošai pilsētai?

Atstājiet komentāru