2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

No pirmdienas būs izmaiņas maršruta autobusu un transporta kustībā Brīvības ielā

No pirmdienas būs izmaiņas maršruta autobusu un transporta kustībā Brīvības ielā

SIA "Ošukalns" veic būvdarbus Jēkabpilī, Neretas un Brīvības ielas krustojumā, īstenojot projektu „Neretas un Brīvības ielu lokveida krustojuma izbūve”. Sakarā ar šiem remontdarbiem būs izmaiņas maršruta autobusu kustībā Brīvības ielā.

Jēkabpils autobusu parks informē, ka sakarā ar Neretas un Brīvības ielu krustojuma rekonstrukciju, no pirmdienas 22.aprīļa pulksten 9.00 daļēji būs slēgts Brīvības un Neretas ielu krustojums. 5.un 8.autobusi kursēs pa Brīvības, Akurātera un Jauno ielu. Pietura no Brīvības ielas tiks pārcelta uz Jauno ielu. Pietura Bebru mikrorajona virzienā no Neretas ielas tiks pārcelta uz Bebru ielu (~100m tālāk).

SIA „Ošukalns” būvdarbu vadītājs Igors Keziks informē, ka “darbi bija sākti 2012. gada augustā, un tika pārtraukti uz ziemas periodu decembrī. Pēc bargas ziemas, mēs atsākam būvdarbus šajā objektā.

Sākot no pirmdienas, 22. aprīļa būs apgrūtināta satiksme būvobjekta robežās. Satiksme tiks regulēta ar luksoforiem. Brīvības ielas atzars no apļa uz centru būs pilnīgi slēgts, apvedceļš organizēts pa Jaunās ielas posmu.

Cik vien iespējams, centīsimies, pirmkārt, veikt asfaltētā seguma izbūvi esošā šķembas seguma  vietā, lai mazinātu satiksmes neērtības šķērsojot krustojumu pa šķembotu posmu. No pirmdienas sāksies gājēju ietves seguma izbūve, līdz ar ko aicinām gājējus būt uzmanīgiem, un sekot norādēm un ierobežojuma barjerām.

Pirmdien, 22. aprīlī, 8:30 būs pārcelta pagaidu autobusa pietura no apļa atzara (uz tilta pusi), uz Bebru ielas sākumu. Veicot darbus uz Brīvības ielas atzara uz centra pusi, posms būs slēgts transporta kustībai, līdz ar ko esošā autobusu pietura no Brīvības ielas būs pārnesta uz Jaunās ielas posmu.”

Publicēšanai sagatavoja Sandra Mikanovska

Atstājiet komentāru