2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Pie Laukezera stāvvietas taps spēļu laukums "Prāto kopā ar Laukezera lāčiem"

Pie Laukezera stāvvietas taps spēļu laukums "Prāto kopā ar Laukezera lāčiem"

Martā Krustpils novada pašvaldība rosināja iedzīvotājus pieteikt savas idejas par pašvaldības konkursā "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība Latvijā 2019" saņemtās naudas balvas 6000 EUR apmērā izlietojumu vides uzlabošanai ģimenēm ar bērniem. Būtiskākais nosacījums veiksmīgai idejas virzībai – pieteiktās iniciatīvas mērķim jābūt saistītam ar Krustpils novada publisko teritoriju labiekārtošanu un uzlabošanu, lai tās būtu izmantojamas ģimenēm ar bērniem.

Noteiktajā termiņā novada pašvaldība saņēma četrus priekšlikumus. Visu iesniegto pieteikumu autori bija pielāgojuši savu ideju potenciālajam lietotājam – ģimenēm ar bērniem. Priekšlikumi tika vērtēti, apsverot ideju īstenošanas iespējamos izdevumus, paredzamo mērķauditoriju un izveidojamā objekta piemērotību publiskas teritorijas uzturēšanas prasībām.

Par piemērotāko un realizējamo ideju tika noteikta - "Prāto kopā ar Laukezera lāčiem". Ar saņemtās naudas balvas finansējumu taps domājamo spēļu laukums blakus Laukezera automašīnu stāvvietai. Laukumā tiks uzstādītas lielformāta spēles un ar dekoratīvajiem stādījumiem un mazo infrastruktūru labiekārtota teritorija ap koka skulptūrām.

Krustpils novada pašvaldība izsaka pateicību visu iesniegto ideju autoriem par ieguldīto darbu un radošumu.

Krustpils novada pašvaldības

Attīstības nodaļas vadītāja

Inga Rubene

Avots: krustpils.lv

Atstājiet komentāru