2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpils novadā noslēgusies sakoptības skate. Vērtē rezultātus (FOTO)

Arī šogad Jēkabpils novadā tika rīkota pagastu sakoptības skate. Skates pirmajā kārtā no 25. jūnija līdz 5. jūlijam pagastu pārvalžu vadītāji apzināja iespējamos apskates objektus, izveidoja maršrutus, bet no 10. līdz 11. jūlijam izvērtēšanas komisija jau devās ceļā pa novadu, informē novada sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Sēlis.

10. jūlijā tika apskatīti Kalna, Leimaņu, Dignājas un Ābeļu pagasti, un 11. jūlijā – Rubenes, Zasas un Dunavas pagasti. Šogad izvērtēšanu veica pārstāvji no kaimiņu - Ilūkstes novada pašvaldības: izpilddirektora p.i. R.Līcis; teritorijas pārvaldes, apsaimniekošanas un sabiedriskās kārtības nodaļas vadītāja R.Kartašova; Bebrenes pagasta pārvaldniece B.Štrausa un pašvaldības SIA “Ornaments” vadītājs J.Altāns. Rezultāti vēl tiek apkopoti. 

Skates uzvarētāju apbalvošana notiks 2019. gada Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītajā Jēkabpils novada svētku pasākumā 16. novembrī Leimaņu Tautas namā.

Foto: Kaspars Sēlis

Komentāri (0-1/1)

  • Aina
    26.07.2019 18:08
    Cik labi, ka novados godina tos, kas rūpējas par sakoptu vidi. Sen sen arī Jēkabpilī bija šāds pasākums... nu vairs nav, vai domei neinteresē godināt un atbalstīt jēkabpiliešus, kas rūpējas par sakoptu vidi??

Atstājiet komentāru