2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Sēlpilī notiks tradicionālā traktoru parāde

Sēlpilī notiks tradicionālā traktoru parāde

Šogad jau piekto reizi, svētdien 5.maijā plkst.12.00, Sēlpilī norisināsies traktoru parāde, kad vietējie lauksaimnieki ar savu traktortehniku dodas braucienā pa pagastu.

Šāda pasākuma ideja radās pirms pieciem gadiem, lai šādā interesantā un savdabīgā veidā atzīmētu darba svētkus – 1.maiju. Jau tradicionāli parāde sāksies pie Raiņa kluba. Pasākuma idejas autors un organizators ir Kaspars Kalvāns.

Visiem interesentiem no Salas novada ir iespēja piedalīties traktortrhnikas parādē, sazinoties ar tās organizatoriem pa tālruni – 26999279. 

Ja pirmajos gados bija tikai traktoru parādes brauciens, tad ar laiku šis pasākums izvērties plašāks. Šogad Sēlijas ciema centrā, no plkst. 12.00 traktoru parādes skatītājus priecēs “Kreicburgas ziķeri” ar jestru mūziku.

Savukārt pēc parādes tās dalībnieki varēs kārtīgi izdancoties brīvdabas ballē Dāburos, Vecsēlpilī, netālu no Taborkalna. Spēlēs Ēriks Gruzniņš. Ieeja zaļumballē bez maksas.

Informācijas avots: salasnovads.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Kristaps
    28.04.2019 14:25
    Labs pasākums. Varbūt jau esat izauguši tiktālu, ka uz šo traktorballīti var aicin;āt arī dalībvniekus no kaimiņnovadiem?

Atstājiet komentāru