2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Mums raksta : Iedzīvotāji sūdzas par neizbraucamiem un neizbrienamiem ceļiem daudzdzīvokļu māju pagalmos, netīrītu stāvlaukumu (FOTO, VIDEO)

Ar Radio1.lv sazinājās jēkabpilieši no daudzdzīvokļu mājām Krasta, Nameja un Viestura ielā un sūdzējās par neizbraucamiem un neizbrienamiem ceļiem pie mājām un iekšpagalmos, kā arī par netīrītu auto stāvlaukumu.

Iedzīvotāju jautājumus trešdien adresējām Jēkabpils novada Attīstīstības pārvaldes Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļai. Atbilde vēl nav saņemta.


Iedzīvotāju foto un video.

 

Komentāri (0-4/4)

  • Secinajums
    17.12.2023 10:58
    Visā Eiropā cilvēki labprātīgi un atbildīgi steidz palīgā ar lāpstām, lai atbrīvoti no sniega visu, ko redz, jo tad ātrāk varēs atgriezties pie ierastās kārtības un ritma. Tak mūsējie pilsētnieki lāpstu rokās nepanems- MUMS TAČU VISS PIENĀKAS! UN KO MŪSU VADĪBA NESAIMNIEKO, BET SAŅEM ĶEIZARA CIENĪGAS ALGAS? KĀPĒC NAV NOSLĒGTI LĪGUMI AR PIEPILSĒTAS ZEMNIEKIEM, LAI TIE VARĒTU OPERATĪVI STEIGTIES PALĪGĀ, LAI ATBRĪVOTU PILSĒTU NO SNIEGA? MEDIJI, JŪS ARĪ STRĀDĀJIET, NEVIS IZDABĀJIET VADĪBAI, TAD NEVAJADZĒS CILVĒKIEM RAKSTĪT UN JUMS BĀNOT KOMENTĀRUS!
  • Rezumē
    15.12.2023 15:32
    Bet jūs, stulbeņi, lapstu rokās variet paņemt?? Ja no katras daudzdzīvokļu mājas pa 4 mužiki paņems rokās lāpstas, stundas jautājums un pagalmi , stāvvietas būs tīras! Tak nē, gaudos pa visu rajonu, ļautiņi glābjiet! Vai tad tiešām neredziet, ka katru dienu snieg tikai klāt, komunaļščiki nespēj tikt galā? Cik tās tehnikas viņiem un cilvēkresursu, piedevām bāba vada parādi!! Galīgi d..sā ar to darbu organizāciju un ātrumu. Ragainim būtu ļoti kritiski jāizvērtē amatpersonu, ierēdnīšu, darbinieku atbilstību ieņemamajiem amatiem un viņu ieguldītais darbs! Sagrābstās konkursos visādus gājējus un mutes bajārus, slaistus, tad kādus darbus no viniem gaidīt? Tā ka, tikai ja paši iedzīvotāji paņemsiet lāpstas rokās, vot tad i būs rezultāti- tīras ielas un veseli nervi! Un ņemiet pie dziesmas visus kantoru lodarus un slaistus! Katru gadu viens un tas pats! Kā ziema, tā katastrofa pilsētā, kā pavasaris, tā katastrofa laukos! Lodaru un slaistu bezdarbība un nolaidība, tā ir augstākās pakāpes kaitniecība attiecībā pret iedzīvotājiem! Un nekas nemainās uz labo pusi! Kurš par to atbildēs!?
  • Auseklīši
    15.12.2023 15:12
    Auseklīšu rajonā-gar vienu daudzdzīvokļu māju iztīra, pārējās 3-lai mocās... arī stāvlaukumu nojauktā grausta vietā-vienu galu iztīra,otrs neizbraucams. Forši?@
  • .
    15.12.2023 14:59
    Bebru mikrorajonā ir tieši tas pats, ielas netīrītas, ar mašīnām rises iebrauktas tā, ka mašīna jau ar vēderu šļūc pa sniegu. Vai tiešām nevar kaut 1 reizi pārbraukt izstumt sniegu?!

Atstājiet komentāru