2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Mums raksta: Ilgstoši netiek likvidēta peļķe ceļā no Sēlpils uz Jaunsēlpili

Mums raksta: Ilgstoši netiek likvidēta peļķe ceļā no Sēlpils uz Jaunsēlpili

Ar Radio1.lv sazinājās Gunta no Sēlpils un informēja, ka ilgstoši nav labots ceļš no Sēlpils uz Jaunsēlpili, kur pie katrām lietavām veidojas pamatīga peļķe, kas pēc tam ilgstoši neizžūst un apgrūtina kājāmgājēju pārvietošanos.

“Sauciens palīgā. Ceļā no Sēlpils uz Jaunsēlpili, aiz zīmes Sēlpils ceļš ūdenī. Gadu no gada šī vieta paliek dziļāka un lielāka,” raksta Gunta.

Radio1.lv sazinājās ar Sēlpils pagasta pārvaldnieku Raimondu Jaudzemu un Jēkabpils novada Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļas vadītāju Aināru Skromānu un jautāja, kad tiks salabots minētais ceļa posms. Pašvaldības atbildīgās personas informēja, ka šis ceļš nav pašvaldības pārziņā, bet gan valsts ceļš un Radio1.lv jautājumu pāradresēja Latvijas valsts ceļiem. Atbildi sniedza LVC Latgales reģionālās nodaļas vadītājs Voldemārs Stirāns.

“VSIA “Latvijas valsts ceļi” Latgales reģionālā nodaļa ir saņēmusi un izskatījusi Jūsu e-pastu par lielo peļķi uz autoceļa V815 Sēlija – Sēlpils – Ošāni. Konkrētā vieta tika apsekota dabā, lai novērtētu veicamos darbus problēmas risinājumam. Informācija par elektroniskajā vēstulē aprakstīto situāciju tika nodota darbu izpildītājam VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” Jēkabpils nodaļai. Lai atrisinātu minēto problēmu tiek plānots sakārtot ūdens atvadi no autoceļa un iesēduma remonts ar minerālo materiālu,”  norāda Voldemārs Stirāns.

Viņš piebilda, ka autoceļa sakārtošana tiks veikta līdz 15.septembrim.

Komentāri (0-2/2)

  • gumijnieks
    29.08.2023 22:03
    Mila:
    Gunta,nopērc beidzot gumijas zābakus!
    Iebāza purnā daudzu gadu garumā neizdarību! Nu tik tagad taisīs, nu tik bērs! Blet, par ko tiem sušķiem algu maksā??
  • Mila
    29.08.2023 13:58
    Gunta,nopērc beidzot gumijas zābakus!

Atstājiet komentāru