2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Mums raksta: Beidzot sākušies darbi pie bedru labošanas Jēkabpilī, Blaumaņa ielā

Jēkabpilī, Blaumaņa ielā vismaz vairāk kā divu gadu garumā netika salabotas bedres Blaumaņa ielā iepretim Jēkabpils Valsts ģimnāzijai, kur tika veikti rakšanas darbi un izzāģēts asfalts. Par nepieciešamību bedres salabot domes sēdēs vairākkārt atgādināja opozīcijas deputāti, kā arī pie medijiem vērsās vietējie iedzīvotāji, lūdzot noskaidrot, kāpēc darbi kavējas. Arī Radio1.lv saņēma pirms maija svētkiem iedzīvotāju jautājumu, kad beidzot šīs divas bedres tiks salabotas?

Iepriekš pašvaldībā,  atbildot uz jautājumu, kad bedres tiks salabotas, tika skaidrots, ka šajās vietās ir piebērts šķembu un grants maisījums un ir nepieciešams laiks, lai pamatne nosēžas. Tāpēc asfaltu neklāj, jo bedres remonts tad nebūtu kvalitatīvs un asfalts iesēstos. Beidzot tas ir noticis un pagājušajā nedēļā SIA „Jēkabpils pakalpojumi“ sākuši darbu pie šo bedru remonta.
Sarunā ar Radio1.lv SIA „Jēkabpils pakalpojumi“  sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Kancāne sacīja, ka patlaban tiek labota viena no bedrēm, pēc tam tikšot sakārtota arī otra vieta.

Foto: Aculiecinieka un Ieva Kancāne

Komentāri (0-1/1)

  • Līga
    16.05.2023 09:11
    Lieliski nepagāja pat 2 gadi. Varēja jau remontēt jūnijā, kad skola beigusies.

Atstājiet komentāru