2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Mums raksta: Jēkabpils novada pašvaldības atbildīgie dienesti operatīvi aizklāj bīstamo bedri Rīgas ielas zaļajā zonā

Mums raksta: Jēkabpils novada pašvaldības atbildīgie dienesti operatīvi aizklāj bīstamo bedri Rīgas ielas zaļajā zonā

Jēkabpils novada pašvaldības Attīstības pārvaldes vadītājs Ilmārs Luksts informē, ka bīstamajai bedrei Rīgas ielas zaļajā zonā uzlikts vāks. To paredzēts apbērt arī ar melnzemi, lai virs vāka veidojas zāliens un izlīdzinātos, darba laikā, iebrauktās smagās automašīnas risas.

Jau ziņots, ka ar Radio1.lv otrdien sazinājās jēkabpiliete Līga, kas bija ievērojusi, ka Rīgas ielas zaļajā zonā līdzās piemiņas vietai “Kritušajiem par Tēviju” ir bīstama vaļēja pagaraba lūka jeb bedre. Kādreiz šeit atradusies dzīvojamā mājas un ir palicis pagrabs un bedre ir atvere virs tā. Līdz ar to kāds dzīvnieks vai pat cilvēks var tajā iekrist un savainoties. Līga rosināja, ka šādai bedrei jābūt vai nu aizbērtai vai noslēgtai ar vāku.

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils novada Attīstības pārvaldes vadītāju Ilmāru Lukstu un jautāja vai ir iespēja šai lūkai uzlikt vāku.  Ilmārs Luksts pateicās iedzīvotājai par sniegto informāciju, jo pašvaldībai nebija zināma šī situācija un solīja, ka tuvākajā laikā bedre tiks aizklāta, kas arī ir izdarīts.

Atstājiet komentāru