2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Mums raksta: Kāpēc Jēkabpilī svētku dekori netiek izgaismoti. Uz tilta tikai nedaudzas laternas deg (VIDEO)(PAPILDINĀTS)

Ar Radio1.lv sazinājās kāds jēkabpilietis, kurš interesējās, kāpēc daļa no nedaudzajiem svētku gaismas dekoriem, kas ir pilsētā vakaros netiek izgaismoti. Piemēram, 6.decembra vakarā nedega svētku dekors  satiksmes aplī Rīgas ielā pie tilta pār Daugavu un arī uz tilta gaisma bija laternās tikai vienā pusē, no kurām daudzas nedega.

Radio1.lv sazinājās ar SIA “Jēkabpils pakalpojumi”, kura pārziņā ir pilksētas ielu apgaismojuma uzturēšana. Atbildi sniedza sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Kancāne.

“SIA "Jēkabpils pakalpojumi" elektroapgaismes tehniķis E.Staris informē, ka vakar 6.12. ap pusdienlaiku tika konstatēts elektro bojājums uz tilta pār Daugavu un Rīgas ielas aplī pretī tiltam. Tieši tāpēc otrdienas vakarā šie dekori kā arī laternas uz tilta nedega. Šodien visu dienu uz tilta notiek remontdarbi, taču elektriķi joprojām nav konstatējuši kur un no kā ir šis elektrības pārrāvums,” stāsta Ieva Kancāne. 

Viņa aicināja iedzīvotājus būt pacietīgiem un saprotošiem, jo darbi notiek un pēc iespējas ātrāk šos bojājumus centīsies novērst.

 

Komentāri (0-7/7)

  • Nu jau
    08.12.2022 20:23
    Vai caureja piemetusies, ja 8.decembrī gaida lai visi dekori būtu izgaismoti??? Jau tik traki, ka bezdarbnieki nespējīgi sagaidīt Ziemassvētku nedēļu? Pie tam gaidāmi, kā sola meterologi, lieli sniegi ... Lielo egli drīzāk jāgatavojas nosargāt...
  • !!!
    08.12.2022 16:14
    Kopš Ragainis atkal pie ruļļiem mūsu pilsētā nav nekā vairs skaista ! Viss pa vienkāršo … es saprotu , ka krīze un jātaupa , bet arī iepriekš , kad nebija krīzes , nebija padomāts par dekorācijām pilseta svētku laikā!
  • Marija
    08.12.2022 13:34
    Ar sirsnību atceros tos Ziemassvētkus, kur bērnus katru vakaru iepriecināja skanīgais Ziemassvētku auto. Un egle mums bija viskrāšņākā. Draugi brauca pat no Madonas lūkoties.
  • Kājāmgājēji
    07.12.2022 21:32
    Ha, brauciet ciemos uz Aizkraukli! Tur krastmalas promenāde izgaismota visu nakti. Ko tu bagātam padarīsi :))
  • Kājāmgājējs
    07.12.2022 18:24
    Jēkabpils pusē krustojumā, kur Latvijas karogs plīvo, tur vismaz pirms stundas mellajā tumsā apaļi bumbuļi bija izgaismoti - ar puiku pat piestājām papriecāties nu labi izskatījās. Priekš kam darbdienā tērēt dārgo elektrību (nav vairs Krievijas lētā) ???
  • Hei hei
    07.12.2022 18:21
    ČUK ČUK ČUK ČUK ČUK ČUK ČUK UZ ČUHŅU....
  • priekšlikums
    07.12.2022 16:55
    Ragaiņa figūra ar dāsni atalgotajiem vietniekiem un saviem prettiesiskajiem lēmumiem nu tā sasmērējusies, ka varētu savu atalgojumu samazināt vismaz uz 50% (Talsu priekšnieku piemēru, lai paņem)-citādi apgaismojumiem paredzēto naudu izmantos tiesas izdevumu segšanai un Goguļa atjaunošanai amatā.Ragaini un klans, vai visai jūsu kantorai nav pēdējais laiks nolikt ragus???????

Atstājiet komentāru