2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Kārlis Stars: Ieauguši soliņi apstādījumos nav lielākā problēma, bet gan izdauzītie apgaismes lukturi un nozagtais bruģis

Kārlis Stars: Ieauguši soliņi apstādījumos nav lielākā problēma, bet gan izdauzītie apgaismes lukturi un nozagtais bruģis

Ar Radio1.lv sazinājās jēkabpilieši un ziņoja, ka Krustpils saliņā nav iespējams sēdēt uz soliņiem, jo tie ieauguši līdzās esošajā dzīvžogā. Iedzīvotāji jautā, kam šie darbi jādara un kāpēc tie netiek veikti? 

Radio1.lv šo jautājumu uzdeva jēkabpils novada domes vadībai, tiekoties preses konferencē. Domes priekšsēdētāja vietnieks Attīstības jautājumos Kārlis Stars (NA), komentējot situāciju norādīja, ka ieauguši soliņi apstādījumos nav lielākā problēma. Viņš esot apsekojis Krustpils saliņu un aizsargdambi un secinājis, ka kopumā vandāļi ir sadauzījuši septiņus apgaismes lukturus un vienā posmā uz dambja pirms saliņas ir nozagts bruģis. Apgaismes un bruģa atjaunošana prasot krietni lielākus ieguldījumus nekā krūmu apgriešana apstādījumos.

Savukārt Attīstības pārvaldes Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļas vadītājs Ainārs Skromāns informēja, ka pašvaldības pārstāvji apsekoja Krustpils saliņā esošos solus, pie kuriem aug priedītes un konstatēja, ka pie dažiem soliem tiešām varētu nedaudz apgriezt priežu zarus. Viņš norāda, ka pašvaldība tuvākās nedēļas laikā organizēs darbus, izpildē iesaistot algotos pagaidu sabiedriskos darbos strādājošos bezdarbniekus.

Komentāri (0-2/2)

  • ?
    04.11.2022 01:58
    Ko tur daudz organizēt? Iedami apsekot, butu paņēmuši līdzi cirvjus un zāģus, un paši ātri visu saveduši kārtībā.
  • aaa
    03.11.2022 13:09
    Kur info par vakardienas sapulci?

Atstājiet komentāru