2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Mums raksta: Vai pašvaldībai ir plāns, kā rūpēties par mazapdzīvotu, zemas intensitātes ielu uzturēšanu Jēkabpilī? (FOTO)

Ar Radio1.lv sazinājās jēkabpilieši, kas dzīvo tuvumā Ogres ielai Jēkabpilī. Šī mazā ieliņa atrodas Daugavas labajā krastā. Šajā ielā dzīvo pensionāru pāris, kuriem nesen tika atvesta malka. Taču pēc tam mašīnai bija problēma uzbraukt kalnā līdz Rīgas ielai, jo Ogres ielai vairs nav seguma, iela aizaugusi ar zāli. Iedzīvotāji interesējās, vai pašvaldībai ir plāns, kā uzturēt šādas ielas, kas ir mazapdzīvotas un ar ļoti zemu transporta intensitāti, jo arī šādām ielām kaut reizi piecos desmit gados ir jāveic uzturēšanas darbi?

Radio1.lv šo jautājumu pašvaldības vadībai uzdeva, tiekoties preses konferencē.

Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars sacīja, ka pašvaldība ir informēta par šīm mazajām ieliņām, pilsētā šādu ieliņu kopējais garums esot 15 kilometri. Pārsvarā tās ir ielas, kur iela kā tāda nav izbūvēta. To uzturēšana esot atklāts jautājums, jo plānveida darbi pat ilgākā laika periodā šādās ielās nav paredzēti un nenotiek. Tiek reaģēts, ja iedzīvotāji vēršas ar kādu lūgumu palīdzēt, saistībā ar kādu situāciju šajās ielās.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-2/2)

  • Sprukts
    22.08.2022 18:39
    Kad sakārtos jaunizveidotu Laivu ielu?
  • Iela
    22.08.2022 18:11
    Aļo! Kā tiek reaģēts? Nekādi? Nekādi!l

Atstājiet komentāru