2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Mums raksta: Svētku nedēļā Jēkabpilī, Nameju ielas mikrorajonā dzīvojām ar piemēslotu apkārtni (FOTO)

Ar Radio1.lv sazinājās iedzīvotāji no Nameja ielas mikrorajona Jēkabpilī un sūdzējās, ka svētku nedēļā no 20.līdz 26.jūnijam valdījusi liela nekārtība sadzīves atkritumu laukumā. Sadzīves atkritumu miskastes bijušas pārpildītas, tāpēc daudziem nebijis, kur izmest atkritumu maisus, tie likti līdzās konteineriem, daudzi maisi saplīsuši un atkritumi piemēslojuši teritoriju ap miskastēm. Ja sadzīves atkritumi pagājušās nedēļas nogalē tikuši izvesti, tad apkārtne nesakopta bija līdz 27.jūnijam, kad beidzot sētnieks teritoriju sakopis. Iedzīvotāji, saprotot, ka pagājušā bija svētku nedēļa, ir neizpratnē, kāpēc laikā no pirmdienas līdz trešdienai, kad bija darba dienas, sētnieks nepildīja savus pienākumus, jo izmētāti sadzīves atkritumi piesārņo vidi, veido antisanitārus apstākļus, smaku, jo īpaši karstā laikā.

Radio1.lv sazinājās ar namu apsaimniekotāju SIA “JK Namu pārvalde” un lūdza komentēt, kāpēc tik ilgstoši sētnieks nepildīja savus pienākumus.

“Namu pārvalde aicina vasaras mēnešos vairāk nekā citkārt pievērst uzmanību sava pagalma, kāpņu telpas un atkritumu laukuma tīrībai, jo vairums sētnieku un apkopēju dodas atvaļinājumā, un šajā laikā ne visi tiek aizvietoti! Sētnieks, kurš uzkopj minēto atkritumu laukumu, līdz 29.jūnijam ir devies atvaļinājumā. 

Konkrētajā gadījumā teritoriju sakārtoja cits Namu pārvaldes darbinieks, taču aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un sētnieku un apkopēju atvaļinājuma laikā pašiem kādu reizi izbērt atkritumu urnu konteinerā vai pacelt nomestu pudeli!

Sētnieki un apkopēji ik dienas gādā par to, lai mums savos pagalmos un koplietošanas telpās būtu patīkami uzturēties un viņu darbs bieži tiek uzskatīts par pašsaprotamu, tāpēc laikā, kad viņi ir devušies atpūtā, piedomāsim pie tā, lai pēc mums nepaliek piemēslota apkārtne!” informē SIA “JK Namu pārvalde” sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

Viņa piebilst, “ja ievērojat, ka atkritumu konteineru laukums ir piegružots, lūdzam par to ziņot Namu pārvaldes Avārijas dienestam (tālr. 652 32402; 29406016)!”

Komentāri (0-4/4)

  • !
    18.07.2022 13:51
    psrs laikos, ejot uz darbu 7.30, sētnieki savu darbu JAU bija padarījuši. Tagad sētnieks, SĀK DARBU REIZĒ AR KANTORNIEKIEM!i Atvaļinājumā priekšnieku arī neviens neaizvieto? Kaut gan viņa iztrūkumu ,tā nemaz i neizjustu, kā sētnieka.
  • zINĪTIS
    30.06.2022 11:45
    Algu grāmatvede devās atvaļinājumā, algas saņemsiet pēc 2 nedēļām..diez vai būsiet ar mieru, ja teiks ...piedomājiet, pagaidiet
  • Ajoz
    29.06.2022 17:29
    Jēkabpils pakalpojumiem atkritumu apsaimniekošanā riktīgi klibo.
  • Zoja
    29.06.2022 15:34
    paši piemēslo un pēc tam sūdzas :D

Atstājiet komentāru